Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

O Para Abonelere İade Edilecek

Sayaç bağlantı aparatlarını temin etmeyen doğalgaz dağıtım şirketlerinin abonelere bu yıl için iade edecekleri bedel 14,25 lira olarak belirlendi.

yapi.com.tr/AA
O Para Abonelere İade Edilecek

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), yapılan soruşturma sonucunda sayaç bağlantı aparatlarını temin etmeyen doğalgaz dağıtım  şirketlerinin abonelere bu yıl için iade edecekleri bedel, 14,25 lira olarak  belirlendi.

EPDK'nın konuya ilişkin kararı, Resmi gazete'nin bugünkü sayısında  yayımlandı. Buna göre, sayaç bağlantı aparatlarını temin etmedikleri veya sayaç  montaj işlemlerini gerçekleştirmedikleri tespit edilen doğalgaz dağıtım lisansı  sahipleri, sayaç montajının hangi yıl gerçekleştirildiğine bakılmaksızın 2017  yılı için abonelere 14,25 lira iade bedeli ödeyecek. Bu bedel sonraki yıllar için  her yıl ilan edilen TÜFE oranında artırılacak.

Sayaç montaj işlemlerini yapmadığı veya ücretsiz olarak sertifika  sahiplerine yaptırdığı gerekçesiyle hakkında ihtar uygulanmış doğalgaz dağıtım  şirketlerinin, kullanıcılara iade edecekleri sayaç montaj bedeli her yıl EPDK  tarafından belirlenen sayaç açma-kapama bedelinin yüzde 50'si olacak.

ETİKETLER: Resmi Gazete EPDK
http://www.yapi.com.tr/haberler/o-para-abonelere-iade-edilecek_156883.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!