Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

O Taahhütnameyi İmzaladı!

Sarıyer Belediye Başkanı ve CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, kentsel dönüşümden etkilenen mahallelerde yaşayan vatandaşların yüreğine su serpen taahhütnameyi imzaladı.

yapi.com.tr
O Taahhütnameyi İmzaladı!

Sarıyer Mahalle ve Dernek Kooperatifleri’nin düzenlediği toplantıya katılan Başkan Genç, görevde olduğu 5 yıllık sürede vatandaşlarının onayının olmadığı hiçbir projeye imza atmadığını belirtirken, yeniden seçilmesi durumunda da vatandaşının yanında olacağını ifade etti.

Sarıyer’in afet riskli alan olarak belirlenen mahallelerinde yaşayan vatandaşların evlerini kaybetme riskli ile karşı karşıya kalmalarının üzerine kurdukları Sarıyer Mahalle ve Dernek Kooperatifleri, halen bu mahallelerde yaşamakta olan vatandaşların hakkının tam olarak verilmesi, her ölçekte planlama çalışmalarında mahallede kalmalarının esas alınacağına dair taahhütname hazırladı.

Taahhütnameyi imzalayarak söz veren Başkan Genç, yerinde dönüşümde son sözün vatandaşın olduğunu belirtirken, “Sarıyerlilerin söz sahibi olmadığı, güvenceye alınmadığı hiçbir planı kabul etmeyecek, imzalamayacağız. Çünkü biz, Sarıyerlinin Sarıyer’de yaşama teminatıyız. 5 yıllık süre içinde çıkarılan yasayla dönüşümün olmayacağını söyledik ve bunun için direndik. Eğer ki direnmeseydik bugün Derbent yoktu. Yeniden seçilmemiz halinde kentsel dönüşümden etkilenen her mahallemizde yaşayan vatandaşlar için direnmeye de devam edeceğime şerefim üzerine söz veriyorum” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/o-taahhutnameyi-imzaladi_118750.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!