Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

ODE Yalıtım’a Ödül

ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından “2020 Yılı - En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma” kategorisinde ödüle layık görüldü.

yapi.com.tr
ODE Yalıtım’a Ödül

ODE Yalıtım, global bir marka olma vizyonuyla ihracat ağını her geçen yıl genişletiyor. Geçen yıl pandemi nedeniyle yaşanan kısıtlamalara rağmen Benin, Moğolistan, Etiyopya, Malta ve Vietnam’ı da pazar ağına ekleyerek ihracat yaptığı ülke sayısını altı kıtada 75’in üzerine taşıyan, aynı zamanda Finlandiya, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Azerbaycan ve Benin’deki önemli projelerde yer alan ODE Yalıtım’ın bu başarısı ödül getirdi. İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’nin (İSİB) ihracat pazarında etkili rol üstlenen ve en çok ihracat gerçekleştiren firmaları ödüllendirdiği törende ODE Yalıtım, “2020 Yılı - En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma” kategorisinde ödüle layık görüldü.

“Uluslararası arenadaki etkinliğimizi daha da artıracağız”
Ödül törenine katılan ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, küresel yolculuklarındaki en önemli gücü Ar-Ge ve inovasyona verdikleri önem ile bu alandaki yatırımlarının oluşturduğunu söyledi. Turan şöyle devam etti; “2023 yılına kadar kapasite artışı, dijital dönüşüm ve Ar-Ge için 125 milyon TL yatırım hedefliyoruz. Bu kapsamda Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde Greentech Ar-Ge adında bir inovasyon merkezi kurduk. Bu merkezde TÜBİTAK ve KOSGEB projelerinin yanı sıra Avrupa Birliği projelerine yönelik çalışmalar da yaparak uluslararası arenadaki etkinliğimizi daha da artıracağız.

Ayrıca Eskişehir’de halihazırda devam eden yeni elastomerik kauçuk köpüğü yatırımımızla birlikte artacak kapasitemizin önemli bir bölümünü ihracat pazarlarına ayıracağız. Bu sayede bazı ihracat pazarlarında liderliğimizi pekiştirirken, bazılarında ise lider konumuna gelmeyi hedefliyoruz. Tüm bu çalışmalarımız ile sektörümüzün en prestijli ödüllerinden birini bir kez daha almanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

*

ODE Yalıtım Hakkında

1985 yılında taahhüt faaliyetleriyle ticaret hayatına başlayan ODE, 1988 yılında Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu alanlardan birine yönelerek yalıtım sektöründe ilerleme kararı aldı. 1990 yılında ithalatçı, 1996 yılında ise üretici kimliğine kavuşan ODE; Yapı ve Teknik Yalıtım olmak üzere 2 ana kategoride üretim yapmaktadır. ODE bugün 5 modern üretim tesisinde, 4 binden fazla ürün çeşidi ve uzman personeliyle yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Global bir marka olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım’ın ürünleri, 6 kıtada, 75’in üzerinde ülkede tercih edilmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ode-yalitima-odul_186725.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!