Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ODTÜ'de Nöbet Sürüyor!

ODTÜ ormanı ile Yüzüncüyıl mahallesinin ortasından geçecek yol inşaatına tepki amacıyla dünden bu yanda nöbette olan ODTÜ'lüler ve mahalle halkı Gökçek'in yolunu istemiyor.

yapi.com.tr
ODTÜ'de Nöbet Sürüyor!

ODTÜ ormanı ve Yüzüncüyıl mahallesi sakinleri, yol yapım inşaatına tepkilerini sürdürüyor. Mahalle sakinleri Gökçek'in inşa etmeyi planladığı yolun mahalleyi ikiye böldüğünü ve Ankara’nın trafik sorununu çözmek bir yana, yolun güzergahına inşa edilen çok katlı iş ve alışveriş merkezleri nedeniyle daha çok trafik çekeceğini vurgulayarak, dünden bu yana nöbet tutmaya devam ediyorlar.

soL'un haberine göre, CHP Milletvekili Mahmut Tanal, hukuk devletinde olması gereken izinlerin daha çıkmadan inşaata başlanmasının yasa dışı olduğunu, dolayısı ile yapılan yolun da yasal olmadığını belirtti. İnşaat için ihalenin kime ne zaman yapıldığının kamuya ilan edilmemesinin gizli saklı işler olduğunu gösterdiğini söyleyen Tanal bir kişinin ağzından çıkan iki kelimeyle her işin yürüdüğünü ifade etti. Tanal ayrıca şantiyeden geçerken gördükleri işçilerin de baretsiz, iş güvenliği açısından sakıncalı olacak şekilde çalıştıklarına dikkat çekti.

Saat 20:00'de nöbet alanında düzenlenecek konserin de duyurusunu yapan Yüzüncüyıl sakinleri ve ODTÜ'lüler, bu akşam tüm Ankaralıları destek vermeye davet ettiler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/odtude-nobet-suruyor_111805.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!