Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Okluk Koyu'nda 50 Bin Ağaç Kestiler

Muğla Marmaris’teki Okluk Koyu daha önce Cumhurbaşkanlığı için yapılan yazlık konutla gündeme gelmişti. Şimdi ise yazlık konut inşaatı nedeniyle yapılan ağaç kesimleriyle gündemde…

yapi.com.tr
Okluk Koyu'nda 50 Bin Ağaç Kestiler

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın Çevre ve Turizm Danışmanı Can Pulak, Marmaris Okluk koyunda yapılan ve 2019 yılında tamamlanması beklenen Cumhurbaşkanlığı yazlık konutu için 50 bin ağacın kesildiğini öne sürdü. Can Pulak, Okluk Koyu'nda yaşananlarla ilgili tepkisini şöyle dile getirdi:

"Kimse ses çıkarmıyor"
“Cumhurbaşkanlığı'nın Marmaris Okluk'taki mütevazı yazlık evini yıkıp yerine görkemli binalar yapanlar, 50 bin ağacı kesti. Bunun hesabını kimse soramıyor. Medya korkuyor, bölge milletvekilleri ses çıkaramıyor. Sözcü Başyazarı Rahmi Turan ve bazı yerel gazeteler de olmasa, Okluk Koyu'nda yaşananları kimsenin ruhu duymayacak. Şunu iyi bilin ki, bu hesabı doğanın kendisi görecek. Doğanın gücü indirecek iktidarı. Ormanları ve koyları imara açanlara, akarsuları ve dereleri HES'lere kurban edenlere, yeşilin göbeğine maden izni verenlere, o güzelim tabiat varlıklarımızın ve zenginliklerimizin canına okuyanlara öyle bir ders verecek ki hepimiz şaşırıp kalacağız.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/okluk-koyunda-50-bin-agac-kestiler_165567.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!