Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Okula Gidiyordum Birden Yol Çöktü

Kamuoyunda büyük tartışmalara yol açan ODTÜ yolu inşaatında dün bir facianın eşiğinden dönüldü. İş makineleri çalışırken okulun A4 kapısına giden asfalt yol çöktü. Bu sırada oradan geçmekte olan Tacikistan uyruklu Aziz Makhmudov isimli öğrenci çukura düştü. Öğrenci çukurdan kendi imkânlarıyla çıktı.

yapi.com.tr
Okula Gidiyordum Birden Yol Çöktü

Dün sabah saat 09.00 sıralarında Anadolu Bulvarı’nı Konya Yolu’na bağlayan ve gece baskınıyla 3 bin ağacın sökülerek çalışmalarına başlanan bağlantı yolunda göçük meydana geldi. Radikal'in haberine göre, göçen yolla birlikte Elektrik Elektronik Bölümü son sınıf öğrencisi Makhmudov, açılan çukura düştü. Makhmudov başına gelenleri şöyle anlattı: “Arkadaşımın evinden çıkmış okula gidiyordum. Yol kenarında güvenlik şeridi vardı ve o şeritten yarım metre kadar uzaktaydım. Kulağımda kulaklık yoktu, herhangi birinin uyarısı, bağırması olsaydı duyardım. Kapıya 200 metre kala aniden toprak kayması oldu. Yolun parçasıyla birlikte aşağı düştüm. Şoktan bağırdım birkaç kez. En dibe kadar düşmedim, 2 metre kadar düştüm. Aşağıya baktığımda şiddetli bir su fışkırıyordu, su borusu patlamış. Göçüğü görünce çalışmakta olan iş makineleri geri çekildi. Kendi imkânlarımla yukarı tırmandım.”

Kendi imkânlarıyla yara almadan göçükten kurtulan Makhmudov diğer öğrencilerin yardımıyla okuluna götürüldü. O yoldan ODTÜ’nün ring araçlarının ve otomobillerinin geçtiğini söyleyen Makhmudov, “Benim yerime bir otobüs geçerken olsaydı kurtulamazdı. İlk anda olayın şokunu üzerimden atamadım. Soru soranlara düzgün cevap veremiyordum” dedi. Konuyla ilgili rektörlüğe şikâyette bulunan Makhmdov şunları söyledi: “Belediyeye açılan davalardan herhangi bir sonuca ulaşılamadığı için dava açmanın ya da şikâyetçi olmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Üstelik yabancı uyruklu olduğumdan karşılaşacağım prosedürlerle uğraşmak istemiyorum.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/okula-gidiyordum-birden-yol-coktu_113609.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!