Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Özel Çelik Üreticisi SSAB Türkiye Pazarında Hardox Wearparts Ağı ile Büyüyecek

Dünyanın en büyük özel çelik üreticilerinden olan ve Hardox aşınma parçaları üretim ve satış kanalı Hardox Wearparts ağını genişletmeyi hedefleyen SSAB, büyük-küçük bütün işletmelere sağladığı işlenmiş ürün tedariği ve hızlı servis altyapısı ile büyümesini sürdürüyor.

yapi.com.tr
Özel Çelik Üreticisi SSAB Türkiye Pazarında Hardox Wearparts Ağı ile Büyüyecek

Aşınma dirençli plakalarda dünyanın en geniş ürün gamı Hardox'ta

SSAB'nin aşınma dirençli plakalarının markası olan Hardox'un en önemli özelliği, tokluğu en yüksek aşınma plakası olması. Aşınma dirençli plakalarda dünyanın en geniş ürün gamına sahip Hardox'da  400 Brinell ile 650 Brinell sertlik aralığında ve 0,7 mm - 160 mm kalınlık aralığında plakalar temin edilebiliyor. Özellikle damper, iş makinesi ataşmanı, maden makineleri üreticileri ve madenler, çimento fabrikaları, taş ocakları gibi son kullanıcılar tarafından ekipmanların aşınmaya karşı korunması amacıyla kullanılan Hardox, dünyaca ünlü İsveç çeliği kalitesini kullanıcısına sunuyor. İsveç'in kuzeyindeki madenlerden temin edilen dünyanın en temiz demir cevheri ve yine dünyanın en temiz kömür madenlerini kullanan SSAB, çeliklerin içerisinde istenmeyen elementleri en düşük seviyeye indirerek, tokluğu en yüksek seviyeye çıkarmaya olanak sağlıyor.

Birinci hedef pazar madencilik

Hardox'un madencilik sektörüne sağladığı özellikler, maden rezervleri bakımından oldukça gelişmiş bir ülke olan Türkiye'de SSAB'nin hızla büyümesine olanak sağlıyor. Hardox'un madencilik sektörüne sağladığı faydalar sebebiyle, Hardox Wearparts için birinci pazar madencilik... Birçok sektörde verimliliği artıran Hardox, madencilik sektöründe de aşınma kaynaklı duruşları azaltarak verimliliği en üst düzeye taşıyor. Her madenin farklı aşındırıcı etkilerine karşı aşınmayı en aza indirecek malzemeyi ürün gamında bulunduran Hardox, en çok kırıcı ve besleyici astarlarında, şutlarda, yükleyici kovalarında, maden damperi astarlamasında kullanılıyor. Son dönemlerde sürtünme ve darbe aşınmasının göründüğü uygulamalarda Hardox 550 ve Hardox 600 ürünleri çok iyi sonuç vererek 2-3 kat daha fazla dayanıklılık gösterebiliyor.  


Daha az çelikle maksimum performans, yüksek enerji tasarrufu

SSAB ürünlerinin yüksek mukavemete sahip olması sebebiyle normalden %40-50 daha az çelik kullanılarak daha yüksek mukavemet ve performans elde edilebiliyor. Bu özelliği ile sıklıkla tercih edilen Hardox, tokluğu en yüksek aşınma plakası olarak çevreye olan zararı en aza indiriyor ve ekipmanlarda sağladığı hafiflikle yakıt ekonomisinde de artı değer oluşturuyor.

Artık Hardox Wearparts'lar daha güçlü

Hardox Wearparts merkezleri, bölgelerinde son kullanıcıların aşınma kaynaklı ihtiyaçlarını hızlıca karşılamanın yanı sıra lojistik açıdan hızlı temini sağlayabilen,olası aksaklıkları giderebilme yeteneğine sahip partnerler olarak öne çıkıyor. Hardox Wearparts merkezleri sadece Hardox ürünü değil, bunun yanında döküm, krom karbür plakalar, aşınma dirençli borular, tırnak ve adaptörler gibi diğer aşınma malzemesi ihtiyaçlarını da karşılayabiliyor. Hardox Wearparts'ların ürün gamına eklenen tamamlayıcı aşınma malzemeleri ile artık bu merkezler son kullanıcıya direkt hitap eden komple çözüm ortağı...

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/ozel-celik-ureticisi-ssab-turkiye-pazarinda-hardox-wearparts-agi-ile-buyuyecek_126649.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!