Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkanlığı'na Levent Özçengel Seçildi

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün önemli oyuncularından Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörü Levent Özçengel, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Güney Marmara Şubesi Başkanlığı'na seçildi.

yapi.com.tr
PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkanlığı'na Levent Özçengel Seçildi

PERYÖN, Avrupa Personel Yönetimi Derneği'nin (EAPM) ve Dünya Personel Yönetimi Dernekleri Federasyonu'nun (WFPMA) üyeleri arasında yer alarak Türkiye’yi temsil eden tek kuruluş olarak da dikkat çekiyor. Levent Özçengel, "Çok köklü ve başarılı bir dernek olan PERYÖN Güney Marmara Şubesi'nin önceki dönem çalışmaları ve başarıları bizlerin üzerine daha çok sorumluluk yüklüyor. Tek amacımız, gönüllülük esası ile çalışan bu mesleki kuruluşu daha ileriye götürmek olacak” dedi.

İnsan gücü yönetiminin gelişmesine katkıda bulunmak, personel ve insan kaynakları yöneticileri arasında mesleki ve sosyal dayanışmanın gelişmesini sağlamak ve çalışma barışına katkıda bulunmak gibi ilkeleri amaç edinen PERYÖN’ün Güney Marmara Şubesi’nin yeni başkanı Özçengel’in yönetim kurulu listesinde farklı sektörlerden birçok isim yer alıyor. Bu isimler; Coşkunöz Holding  İK ve Kurumsal İletişim Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu, Çimtaş İK Grup Müdürü Fatih Şenli, Oyak-Renault İK Bireysel Yönetim ve Org. Gelişim Dep. Müdürü Yasemin Şahin, Borçelik İK Müdürü Okan Ermetin, Nestle İK Müdürü Özlem Baş Bayraktar, Chassis Brakes  İK ve Kurumsal İletişim Müdürü Arzu Öneyman, Sheraton Bursa Hotel & Aloft Bursa Complex İK Direktörü Burcu Ulugül, TOFAŞ İK Müdürü Mesut Cengiz ve Bosch İK Departman Müdürü Şebnem Kara’dan oluşuyor. 

Denetim Kurulu’nda ise, Sirena Marine İK Müdürü Oylum Öztürk, Özhan Marketler Zinciri İK Müdürü Cengiz Çatalkaya, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Avukatı Selçuk Kocabıyık, Kerevitaş İK Yöneticisi Duygu Coşkun, Ficosa International İK Müdürü Emre Karababa ve Sinta İnşaat İK Müdürü Kadri Özfındıklı gibi isimler yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/peryon-guney-marmara-subesi-baskanligina-levent-ozcengel-secildi_117240.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!