Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Profilo Ev Hanımlarına Enerjiden Tasarruf Ettirecek

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, ev hanımlarını enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirmek, doğal kaynakların doğru kullanımına katkıda bulunmak üzere başlattığı kurumsal sosyal sorumluluk projesi 'Türkiye Enerjisini Topluyor' kampanyasının pilot çalışmasını tamamladığını ve projeyi resmen başlattığını 6 Nisan’da gerçekleştirdiği toplantısıyla

yapi.com.tr
Profilo Ev Hanımlarına Enerjiden Tasarruf Ettirecek

BR>
Profilo’nun enerji su ve zaman  tasarrufu sağlayan ürünleri

Profilo marka soğutucuları arasında özellikle Profilo NoFrost Buzdolapları, A sınıfı enerji tasarrufuyla öne çıkıyor, No Frost gamının tamamı A sınıfında bulunuyor. Uzun yıllardır teknolojiyi dayanıklı ürünler geliştirmek ve üretmek doğrultusunda uygulayan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin gerçekleştirdiği çalışmalarla son 10 yılda buzdolabı ve derin dondurucuların tükettiği enerji miktarlarında sağladığı düşüş yüzde 55 seviyelerine ulaştı.

Profilo çamaşır makineleri ürün gamında, 5 ve 6 kg'lık çamaşır makineleri, A sınıfından %10, 7 ve 8 kg'lık çamaşır makineleri ise yine A sınıfından %20 daha fazla enerji tasarrufu sağlayarak hem çevreyi koruyor hem de aile bütçesine katkıda bulunuyor. Profilo çamaşır makinelerinin sahip olduğu MultiPlus özelliği sayesinde JetPlus ile zamandan, EkoPlus ile enerjiden tasarruf sağlıyor. Yıkama başına 17lt, yıllık tüketimde ise 3,5 ton su tasarrufu sağlanabiliyor. Ayrıca, çamaşır miktarına göre harcanacak su miktarını belirleyen otomatik yük ve su tüketim kontrolü özelliği de Profilo çamaşır makinelerinin sadece ihtiyaç duyulan miktarda su ve enerji tüketmesini sağlıyor.

Profilo Çamaşır kurutma makineleri gelişen teknoloji sayesinde hem enerji kullanımı ve zaman açısından tasarruf sağlıyor hem de çamaşırların ömrünü uzatıyor. Profilo çamaşır kurutma makinesi modellerinde bulunan nem kontrollü akıllı kurutma sistemiyle program bittikten sonra sensörler çamaşırlardaki nemi kontrol ediyor ve nem algıladığında otomatik olarak kurutmaya devam ediyor. Ayrıca, hassas kurutma ve kırışıklık azaltma fonksiyonu ise çamaşırlarınızın daha uzun ömürlü olmasını ve ütü zamanından olabildiğince tasarruf etmenizi sağlıyor.

Tüm Profilo bulaşık makineleri, A sınıfı enerji tüketimi, A sınıfı yıkama ve  A sınıfı kurutma performansına sahip. Ayrıca özellikle, az sayıda kişinin yaşadığı hanelerde ve bulaşıklar bekletilmeden yıkatılmak istendiğinde çok işe yarayan yarım yük seçeneği de daha az miktarda su ve enerji ile yıkama yapmanızı sağlıyor. Bulaşık Makinesi’nde bulunan JetPlus özelliği ile %50’ye varan zaman kısaltma fonksiyonu, vakti dar olanlara hızlı ve pratik bir çözüm sağlıyor. Profilo bulaşık makinelerinde bulaşıkların kirliliğine göre su miktarını ayarlayan "AquaSensor" kirlilik sensörü özelliği de bulunuyor.

Profilo fırınlarda da A sınıfı enerji verimliliği standart bir özellik. Bunun yanında tüm Profilo fırınlar, yemek pişirme teknolojisi ve sunduğu fonksiyonel özelliklerle de dikkat çekiyor. Yeni nesil fırınlarda, 3D Plus özelliğiyle her çeşit hamur işini kolay ve tam kıvamında pişirme imkanı sunuluyor. Üstelik aynı anda 3 tepsiyi bir arada pişirme olanağı da sağlıyor. Yeni nesil fırınlar katalitik kendi kendini temizleme özelliğine sahip. Yağ ve kir tanecikleri fırının arka duvarındaki emaye yüzey üzerine yapışıyor ve pişirme esnasında fırın içindeki sıcaklık nedeniyle yanıyor, böylece fırın arka yüzeyi el sürmeye gerek kalmadan kendi kendine temizlenmiş oluyor. Tamamen çıkarılabilecek şekilde dizayn edilmiş olan fırın kapağı ise temizliği çok kolay hale getiriyor.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
ETİKETLER: yeşil firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/profilo-ev-hanimlarina-enerjiden-tasarruf-ettirecek_78356.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!