Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Roca'dan Online Etkinlik: Turizmde Gelecekle İlgili İpuçları

Roca’nın değişen yaşam şekillerimizle birlikte hayata geçirdiği ilk online etkinliğinde turizm sektöründe çalışan profesyoneller için “Turizmde Gelecekle İlgili İpuçları” ele alındı.

yapi.com.tr
Roca'dan Online Etkinlik: Turizmde Gelecekle İlgili İpuçları

Yaşam şekillerimizin her alanda değiştiği bu dönemde Roca, turizm sektöründe çalışan profesyoneller için geleceğin nabzını tuttu. Roca’nın turizm sektöründe çalışan profesyonellere hitap ettiği ilk online etkinliğinde Türkiye Marriott Otelleri İş Konseyi Başkanı ve Türkiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Uygar Koçaş konuşmacı olarak yer aldı.

100 yıllık geçmişe sahip İspanyol markası Roca’nın düzenlediği “Turizmde Gelecekle İlgili İpuçları” başlıklı online etkinlik, 21 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirildi.

ArcheThink kurucusu Selin Uysal'ın moderasyonunu yaptığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva, konuşmasında Roca ve Roca Türkiye hakkında bilgiler aktardı. 100 yıllık geçmişe sahip İspanyol markası Roca’nın armatür, lavabo, klozet, ve duş sistemleri gibi banyo alanı için ürünlerin tasarımı ve üretimini dünya üzerinde 170'den fazla pazarda, 82 üretim tesisi ile gerçekleştirdiğini söyleyen Salvador Lopez Oliva, firmanın Eskişehir'deki tesisleri ile Türkiye pazarına da hizmet verdiğini belirtti.

Türkiye Marriott Otelleri İş Konseyi Başkanı Uygar Koçaş ise "Turizmde gelecek ile ilgili ipuçları" başlıklı konuşmasında turizmde mimari ve tasarımla ilgili ipuçları verdi. Marriott olarak otellerinde Roca ürünlerini kullandıklarını belirten Koçaş, otellerde banyo ürünlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek işbirliklerinden memnun oldukları Roca ile çalışmalarının artarak devam edeceğini umduğunu söyledi.

Etkinlik konuşmaların arından katılımcılardan gelen sorulara verilen yanıtlarla devam etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/rocadan-online-etkinlik-turizmde-gelecekle-ilgili-ipuclari_182396.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!