Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Roca, İlk Online Bayi Toplantısını Gerçekleştirdi

Roca, pandemi sebebiyle online platformda 36 bayisinin katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda, 2021’de Roca Türkiye’nin stratejik yol haritasını aktardı.

yapi.com.tr
Roca, İlk Online Bayi Toplantısını Gerçekleştirdi

Banyo ürünleri üretimi, tasarımı ve dağıtımı global markası Roca, Türkiye’yi öncelikli pazarlarından biri yapmak üzere yatırımlarını sürdürüyor. Firma teknoloji ve lojistiğin yani sıra bayi kanalı güçlendirmek için toplantılarına online olarak devam ediyor.

30 bayi hedefine ulaşıldı, yeni hedef 45
2016 yılında merkezi ve fabrikası Eskişehir’de bulunan armatür üreticisi NSK şirketini satın alarak Türkiye'deki yatırımlarını artıran Roca Grubu, üretim tesislerinde Avrupa'nın en gelişmiş teknolojisini uygulayarak yüksek kalite standartlarında ürünler tasarlıyor ve üretiyor. Kalitesini ve yenilikçi yaklaşımını Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmak içinse bayileşme modeline çok daha kapsayıcı bir anlayışla yaklaşıyor.

Son olarak bayilerle koordinasyonu sağlayabilmek ve gelişmeleri aktarabilmek amacıyla online olarak gerçekleştirdiği bayi toplantısında hem zorlu geçen yılın değerlendirilmesi yapıldı hem de yeni yıla dair öngörüler paylaşıldı. Toplantıda 2020 yılını her şeye rağmen yüzde 30 büyüme ile kapattıklarına dikkat çeken Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Olivia; 30 bayi hedefine ulaştıklarını, yeni yılda bu sayıyı 45’e çıkarmayı amaçladıklarını dile getirdi. Roca’nın tasarım ve mimarlık girişimi olan Roca Gallery Connects’te 5 Türk mimarı ağırladıklarını söyleyen Lopez aynı zamanda turizmin mimarlık dünyası üzerindeki etkilerini sorgulayan online etkinlikle ilgi çektiklerini ifade etti.

2021 yılında yepyeni ürünler piyasaya çıkıyor
İlk kez online olarak gerçekleştirilen bayi toplantısında 2021 yılı için iyimser bir tablo çizen Lopez Olivia; “2021 yılı büyüme ve ivme kazanmak için bir geçiş yılı olacak. Türkiye'nin sanayi ve ihracat kapasitesi pandemiden etkilense de diğer ülkelerle karşılaştırıldığında çok daha iyi durumdayız.  Türkiye gerek endüstriyel, gerek jeopolitik konum gerekse nitelikli iş gücü açısından potansiyeli yüksek bir pazar. Dolayısıyla bu potansiyeli açığa çıkaracak yatırım planlarımız mevcut. Büyüme stratejimiz kapsamında portföyümüzde bulunan vitrifiye, armatür, küvet ve duş sistemlerini içeren yenilikçi koleksiyonlarımızı Türkiye genelinde bayilerimiz aracılığı ile müşterilerimize ulaştıracağız. Bu kapsamda Red Dot ödüllü infinity yeni ürün lansmanı yapacağımız ürünlerden. Ayrıca smart duş kolonu, evolutions-essentials duş paneli, glera eviye bataryaları da bu yıl müşterilerimizle buluşturacağımız inovatif ürünler arasında yer alıyor” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/roca-ilk-online-bayi-toplantisini-gerceklestirdi_183402.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!