Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ruukki'nin Sertifikalı İlk Ortağı Telefoncular Group

Özel çelik sektörünün önde gelen firmalarından Ruukki, Türkiye'de ilk sertifikalı ortağı olarak Telefoncular Group ile anlaştı. Sadece Ruukki ürünlerinin en uygun koşullarda satışını sağlayacak olan Telefoncular Group, aynı zamanda Ruukki'nin tüm pazarlama, lojistik, tanıtım ve esnek üretim avantajlarından da faydalanarak pazardaki payını artıracak

yapi.com.tr
Ruukki'nin Sertifikalı İlk Ortağı Telefoncular Group

Ruukki Kıdemli Başkan Yardımcısı Thomas Hörnfeldt ve Telefoncular Genel Müdürü Önder Çınar'ın imzaladığı anlaşma sonrasında Telefoncular Group, Ruukki'nin dünya çapında seçilen sertifikalı özel çelik dağıtım şirketleri arasına girdi. Ruukki, sertifikalı ortaklarına teknik desteğin yanısıra servis, teknik ve lojistik destek, esnek üretim ve pazarlama işbirliği gibi avantajları da sunuyor. Distribütör ağını geliştirmek ve ortaklarını tüm ürünler ve uygulama alanları hakkında bilgi sahibi yapmak açısından bu tür işbirliklerinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Ruukki Türkiye Genel Müdürü Özgür Yalçın; ortaklıklar sonrasında daha yenilikçi ve esnek hizmet sunabildiklerinin altını çizdi.

Ruukki ile 2012 yılından bu yana çalışan Telefoncular Genel Müdürü Önder Çınar da, "Ruukki’nin geniş, yüksek dayanımlı ve aşınmaya dirençli çelik yelpazesi, hem Türkiye hem de yurtdışındaki müşterilerimize yenilikçi ve esnek bir hizmet sunmamızı sağlıyor. Ruukki yüksek itibarı olan, tanınan bir marka ve bize hizmetlerimizle ilgili global araç ve ekipman üreticilerine ulaşmamız ve onlarla daha rahat işbirliği yapmamızda yardımcı oluyor. Yeni uygulamaları tanımlamak ve son kullanıcı ticaretini geliştirmek konusunda Ruukki’nin satış ve teknik destek ekibiyle yakın bir işbirliği yapmak da bizim için önem arz ediyor" şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ruukkinin-sertifikali-ilk-ortagi-telefoncular-group_122555.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!