Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Sarıyer’de Mülkiyet Sorunu

Sarıyer’de mülkiyet sorunu çözümünün ancak o bölgede yaşayan halkla mümkün olabileceğini savunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İmar Barışı Bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

yapi.com.tr
Sarıyer’de Mülkiyet Sorunu

İmar Barışı başvuru süresinin dolmasına günler kala Sarıyerlileri bilgilendirmeye devam eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Toplantıda; bölgede 2003 onaylı imar planı olduğu, planlarda mevcut nüfusun imar planında olan nüfusla arasında çok büyük fark olması nedeniyle kentsel dönüşümün yapılamayacağına dikkat çekildi. Canımız sağ olduğu sürece bu mücadeleyi bırakmayacağız diyen Başkan Genç, ”İBB ile el ele verseydik bu sorun bitecekti. Maalesef bir takım nedenlerle vatandaşın önüne geçmek doğru değil. Göreve devam ettiğim sürece bu mücadelede sizinle beraber yürüyeceğim” şeklinde konuştu.

“2981’le Problem Çözülür”
Mahalle halkının 1968 yılından beri mülkiyet sorunun çözümü için beklediğini söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Genç, konuşmasına şöyle devam etti: “Çıkan yasada eksikler var. Bu kadar yıldır bekleyen insanlara 2981’le bu yasayı birleştirip, problemi çözebilirlerdi. O zaman gerçekten müjde olurdu. Burada mülkiyet sorununa engel olunuyorsa kafalarda başka bir şey vardır. Biz bu işi kendi sorunumuz olarak devam ettireceğiz. Ben de aynı yerde oturuyorum. Ha burası ha Rumeli Hisarı hiç fark etmiyor. Bugüne kadar birlik ve beraberliğin her zaman faydasını gördük.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/sariyerde-mulkiyet-sorunu_168342.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!