Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Seha Yapı'dan Erbil’e Ofis

İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı, Erbil’de ofis açtı. Şubenin ilk misafirleri ise MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve MÜSİAD üyeleri oldu.

yapi.com.tr
Seha Yapı'dan Erbil’e Ofis

Seha Yapı, Kuzey Irak’taki inşaat pazarını daha yakından takip etmek amacıyla Erbil'de ofis açtı. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Bölge Müdürü Süleyman Loras’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve üyeleri katıldı.

Seha Yapı’nın yurt dışına açılmasındaki en önemli unsurun büyüme hedefi olduğunu vurgulayan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Erbil’de başlattıkları New Zakho Projesi’nde 306 villanın ince inşaatını tamamlamak üzere olduklarını; bu proje ile birlikte Kuzey Irak’a önemli bir giriş yaptıklarını dile getirdi. Korkmaz, bölgedeki yeni projeler için alt yapı çalışmalarının devam ettiğini, Kuzey Irak’taki taahhüt işlerini ve yatırımlarını artırarak bölgenin önde gelen yapı şirketlerinden biri  olmayı hedeflediklerini söyledi.

Seha Yapı Erbil Ofisi’nin ilk misafiri MÜSİAD

Seha Yapı’nın Erbil Şubesi’nin ilk misafirleri MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve MÜSİAD üyesi işadamları oldu. Olpak, MÜSİAD üyesi İttifak Holding’in grup şirketlerinden birisinin yurt dışına açılmasının kendilerini çok memnun ettiğini, Seha Yapı’nın Türkiye’deki başarısını Erbil’de de yakalayacağına inandıklarını dile getirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/seha-yapidan-erbile-ofis_117850.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!