Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Şehircilik Atölyesi Kuruluyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Topbaş, Kültür Bakanlığı ve valilikle birlikte bir ‘Şehircilik Atölyesi’ kuracaklarını açıkladı. A

Türkiye



b>İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Topbaş, Kültür Bakanlığı ve valilikle birlikte bir ‘Şehircilik Atölyesi’ kuracaklarını açıkladı.

Atölyenin bir ay içinde hizmete gireceğini kaydeden Topbaş “ Sivil toplum örgütleri ve üniversiteler de bu projede görev alacak. Şehir planlayıcıları, arkeologlar, sanatçılar ve tarihçilerin de içinde olacağı 50’den fazla kişi çalışacak. Atölyede, imar ve kentsel dönüşüm planları yapılacak. İlk etapta Haliç havzası ele alınacak” dedi.

Tramvay projeleri devam ediyor
Topbaş, göreve geldiğinde incelemeye aldığı iki ayrı tramvay projesine devam talimatı verdi. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başkan Topbaş, incelemeye alınan Eminönü-Kabataş tramvay hattında inşaatın yeniden başladığını ve iki ay içinde hizmete gireceğini söyledi. Topbaş, Edirnekapı- Sultançiftliği Tramvay Projesi’nde de çalışmalara bugün başlanacağını belirterek “Bu projelerin çok hızlı bir şekilde tamamlanması talimatını verdim. Çünki bu hatlarda çok ciddi problemler yaşanıyor ve halkımız eziyet çekiyor” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sehircilik-atolyesi-kuruluyor_12452.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!