Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sinpaş'tan 'Para Katlama Sanatı'

Sinpaş GYO yeni kampanyası 'Para Katlama Sanatı'nı düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıya Sinpaş İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sinpaş GYO Pazarlamadan ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer ve Kentsel A.Ş. 2. Eden Sorumlu Genel Müdürü Gülnur Çakırcı katıldı.

yapi.com.tr
Sinpaş'tan 'Para Katlama Sanatı'

Sinpaş GYO yeni kampanyası 'Para Katlama Sanatı'nı düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıya Sinpaş İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sinpaş GYO Pazarlamadan ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer ve Kentsel A.Ş. 2. Eden Sorumlu Genel Müdürü Gülnur Çakırcı katıldı.

Toplantıya sektörel verilerle başlayan Sinpaş İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, TUİK’in iki hafta önce açıkladığı  verilere değinerek, basında inşaat sektörünün 3. çeyrekte yüzde 42 düştüğü haberlerinin çıktığını hatırlattı. Çelik, 3. çeyrekteki düşüşün, devlet teşvikleri dolayısıyla 2. çeyrekte yaşanan hızlı yükselişten kaynaklandığını ve aslında 3. çeyrekte teşvikler kaldırılınca sektörün tekrar eski seviyesine geldiğine dikkat çekti.

Çelik konuşmasına şöyle devam etti: “2006 yılında 600.000 adet konut üreten sektör, 2009 yılında yaklaşık 450.000 adet arz ve  %24.4 küçülme oranı ile zorlu piyasa koşullarında ayakta durmaya çalışıyor. Buradaki ayrıntı şurada; Eğer devlet tapu harcını binde 10 indirirse insanlar alım kararı veriyor, KDV’yi %10 indirirse alım kararı veriyor. Fakat firmalar %10 iskonto yapsa, tapu harcını hiç almasa yine de müşteri alım kararını vermiyor. Hazine bu indirimi yaparken binde 20 tapu harcı %10 KDV den az tahsil etmiş gözüküyor. Fakat artan %79’luk iş hacminden dolayı artan kurumlar vergisi oranı, yan sanayide oluşan KDV ve istihdamdan kazanıyor. Bu veriyi böyle okur ve anlatırsak daha doğru olur kanaatindeyim.”

“2010’da en doğru ve akıllı yatırım Gayrimenkul olacak”

Bankalarda 2008 Eylülü’nden bu yana piyasaya dönmeyen 510 Milyar TL’lik mevduat olduğuna dikkat çeken Çelik, “2010’da enflasyonun % 5-6 arası, mevduat faizleri ile bono tahvil faizlerinin %7-8 arasında seyredeceği, dövizin stabil olacağını ve altının nereye gideceğini muğlak varsaydığımızda insanların en doğru ve akıllı yatırımının konut ve gayrimenkul olacağını öngörmekteyiz.” dedi

Sinpaş 1 yıl içinde prim yapmayan konutunu geri alacak

Sinpaş projelerinin diğer yatırım araçlarını geride bırakarak değerlerini kat ve kat artırdığını vurgulayan Çelik, son 5 yılda Faiz yüzde 105, Euro yüzde 19,  Dolar yüzde 5, Altın yüzde 138 kazandırırken, Sinpaş projeleri 5 yılda, İstanbul Palace yüzde 134, Sinpaş Central Life yüzde 146, Aqua City yüzde 759,  Aqua Manors yüzde 220 kazandırdı” dedi.  

Buradan yola çıkarak Sinpaş projelerinin yatırım değerinin ve yaşam standardının yüksek olduğuna dikkat çekmek için 2010 yılı satış politikalarını belirlediklerini dile getiren Çelik; Sinpaş GYO’nun 2010 açılımı olarak nitelendirdiği, yeni kampanyası “Para Katlama Sanatı” ile yeni bir ilke daha imza attığını belirtti. Çelik kampanyayı şöyle anlattı; Bugünden itibaren Sinpaş projelerinden ev alan tüm konut müşterilerimize ana para garantisi veriyoruz. Bizden ev alan tüm müşterilerimiz, evlerini teslim aldıktan sonra da bir yıl içerisinde evinin prim yapmadığını söyler veya değeri düştü derse evini iade edecek ve ödediği ana parayı geri vereceğiz, ya da evini kiraya vererek yatırımını uzun vadede değerlendirmek isteyen tüm müşterilerimize 3 ay içinde evlerini kiralama garantisi vereceğiz. ”

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/sinpastan-para-katlama-sanati_74815.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!