Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sinpaş'tan 'Para Katlama Sanatı'

Sinpaş GYO yeni kampanyası 'Para Katlama Sanatı'nı düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Toplantıya Sinpaş İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sinpaş GYO Pazarlamadan ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer ve Kentsel A.Ş. 2. Eden Sorumlu Genel Müdürü Gülnur Çakırcı katıldı.

yapi.com.tr
Sinpaş'tan 'Para Katlama Sanatı'

br />
Ömer Faruk Çelik, kampanyayı nasıl hayata geçireceklerini de şu şekilde anlattı; “Biliyorsunuz Sinpaş Grubu yıllardır konut üretiyor. Yaptığı projelerde müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Sinpaş, projelerin işletmeye alınma sürecinde profesyonel 2. El hizmeti veren Sinpaş Grubu şirketi Kentsel A.Ş. devreye giriyor. Sadece Sinpaş projelerinde hizmet veren Kentsel, müşterilerimizin evini satmak veya kiralamak istediğinde onlara profesyonel bir hizmet veriyor. Kentsel’in birincil amacı Sinpaş projelerinin herhangi birinden ev alan müşterinin evini satarken kar etmesini ve böylece müşterinin kazanmasını amaçlıyor. Ve bizim tecrübelerimiz gösteriyor ki; site teslim edilip yaşam başladıktan itibaren bir yıl sonra projelerimizde ciddi bir prim ve kar oluşuyor. Konut yatırımında teslimden itibaren bir yıl sonrayı hedeflemek gerekiyor.

Bu süreçte müşteri Sinpaş projelerinden aldığı bir konutu teslimden itibaren bir yıl içinde iade ederse, Kentsel Hizmetler ödediği ana parayı ödeyerek, konutu geri alma garantisi ile alacak ve 2. elde değerlendirecek. Müşterimiz evini kiraya vermek isterse de 3 ay içinde güncel kira bedelleri ile kiralama garantisi verecek. Her müşterimize sözleşme esnasında sözleşme eki olarak Sinpaş Grup Şirketi olan Kentsel, ana para garantili geri alım ile 3 aylık kiralama taahhüdü verecek.”

Ömer Faruk Çelik, ana para garantili satış sisteminin sektörde yeni bir ufuk ve yeni bir açılım  getireceğine inandıklarını belirterek sözü Sinpaş GYO Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer’e bıraktı. Gacemer, Sinpaş GYO’nun “Kazandıran Garantili Yatırım Paketi” kampanyasının satışta olan projeleri Bosphorus City, Aquacity 2010, Bursa Modern, Lagün ve 2010 yılında lansmanı yapılacak 4 yeni projede geçerli olacağını söyledi.  Bu hafta sonu itibariyle “Para Katlama Sanatı” sloganıyla çıkacakları kampanyadan çok umutlu olduklarını söyleyen Gacemer, İstanbul Sarayları projesinin çalışmalarının tamamlandığını ve ön talep toplamaya bugünden itibaren başladıklarını sözlerine ekledi. Gacemer, 2010 yılı Mart ayında İstanbul Küçükçekmece’de İstanbul Sarayları lansmanı ile yıla hızlı bir giriş yapacaklarını, yıl sonuna doğru da 3 yeni proje lansmanı ile portföylerini artıracaklarını söyledi. Şişli Bomonti, Ankara İncek ve Ankara Çankaya’da yapacakları projelerinin konsept çalışmalarının tamamlandığını ve  idari izin süreçlerinin başladığını belirten Gacemer, yeni kampanyanın bu projeler için de geçerli olacağının altını çizdi.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/sinpastan-para-katlama-sanati_74815.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!