Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sotheby’s International Realty Dünya Genelinde 44 Ülkede 590 Ofise Ulaştı

Gayrimenkul satış ve danışmanlık markası Sotheby's International Realty, 2012’in ilk günlerini, açtığı yeni ofislerle karşıladı. Sotheby’s International Realty, açılan yeni ofisleriyle tüm dünya genelinde 44 ülkede 590 ofise ulaşmış oldu.

yapi.com.tr
Sotheby’s International Realty Dünya Genelinde 44 Ülkede 590 Ofise Ulaştı

Gayrimenkul satış ve danışmanlık markası Sotheby's International Realty, 2012’in ilk günlerini, açtığı yeni ofislerle karşıladı. 2012’de beklenen krize rağmen Sotheby’s International Realty, Barselona, Tayvan, Milano  ve Londra’da Princeton, Pennigton, Cranbury, Montgomery, Lambertwille’de açtığı yeni ofislerle 44 ülkede 590 ofis sayısına ulaştı.

Aralık 2010’da Hitay Yatırım Holding’in girişimiyle Türkiye pazarına giren Sotheby’s International Realty, uluslararası düzeyde sunduğu 'kişiye özel' gayrimenkul hizmetleri ve değeri 600 milyon $’a ulaşan portföyü ile kısa sürede hem yerli, hem de yabancı yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Yabancı yatırımcıların Ege ve Akdeniz bölgelerine gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle ikinci ofisini Haziran 2011’de Bodrum’da açan Turkey Sotheby’s International Realty’de hedef, 5 yıl içinde bu sayıyı hızla artırmak.

Turkey Sotheby’s Realty, başta Körfez ülkeleri  olmak üzere, Rusya, Azerbeycan, Kazakistan ve Kırgızistan gibi ülkelerden birçok kişi ve kuruma Türkiye’deki yatırımları konusunda danışmanlık hizmeti veriyor. Çok kısa bir süre içinde kesinleşmesi beklenen yeni 'Mütekabiliyet Yasası' ile birlikte Türkiye'ye büyük miktarda yabancı sermayenin gireceğini tahmin ettiklerini dile getiren Turkey Sotheby’s International Realty Genel Müdürü Arman Özver, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle özetledi:

“Turkey Sotheby’s Realty’nin bu süreç içinde ülke ekonomisi için çok önemli bir rolü olacağına inanıyoruz. Ülkemiz için oldukça önemli bir adım olacak olan yasanın çıkmasından sonra bu konuda etkin bir rol oynamak istiyoruz. Bu 2012  yılı için en büyük hedeflerimizden biridir”.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/sothebys-international-realty-dunya-genelinde-44-ulkede-590-ofise-ulasti_90684.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!