Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tarihin Yeniden Yorumlandığı İstanbul Sarayları’nın Tanıtım Yüzü Nebahat Çehre Oldu

Sinpaş GYO’nun Osmanlı Sarayları’nı modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi ‘İstanbul Sarayları’nın tamamı boğaz manzaralı ‘Hisar Residence’lerinin lansmanı 7 Nisan Perşembe günü Les Ottoman’s Otel’de gerçekleştirildi. Görüntüleri ve hikayeleri ile yüzyıllarca İstanbul şehrine damgasını vurmuş yapıların modern mimari ile yeniden yorumlandığı

yapi.com.tr
Tarihin Yeniden Yorumlandığı İstanbul Sarayları’nın Tanıtım Yüzü Nebahat Çehre Oldu

Sinpaş GYO’nun Osmanlı Sarayları’nı modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi ‘İstanbul Sarayları’nın tamamı boğaz manzaralı ‘Hisar Residence’lerinin lansmanı 7 Nisan Perşembe günü Les Ottoman’s Otel’de gerçekleştirildi. Görüntüleri ve hikayeleri ile yüzyıllarca İstanbul şehrine damgasını vurmuş yapıların modern mimari ile yeniden yorumlandığı İstanbul Sarayları’nın, avantajlı ödeme koşulları ile satışa sunulan Hisar Residence’lerinin tanıtım yüzü Nebahat Çehre oldu.

Sinpaş GYO’nun gayrimenkul sektöründe ilk büyük temalı konut projesi Bosphorus City’e komşu olan ve İstanbul ile özdeşleşmiş eserlerin günümüz mimarisiyle yorumlandığı projesi ‘İstanbul Sarayları’nın tamamı boğaza hakim yeni bölümü ‘Hisar Residence’lerin satışları başladı.
 
Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Fetihpaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı gibi İstanbul’un en önemli saray, kasır ve köşklerinin bulunduğu semtlerin ilham kaynağı olduğu İstanbul Sarayları satışa sunulduğu günden beri yoğun ilgi görüyor. Özel bir kampanya ile satışa başlayan Hisar Residence’ler yine yoğun ilgi ile karşılandı.



Hisar Residence’leri Nebahat Çehre tanıtıyor

İstanbul Sarayları’nın Hisar Residence bölümünün tanıtım yüzü olan ve son dönemde yer aldığı projelerle dikkat çeken Nebahat Çehre lansman toplantısında da yer aldı. İstanbul Sarayları için çekilen reklam filminin izlenmesinin ardından, Nebahat Çehre, İstanbul Sarayları’nın farklı ve başarılı bir proje olması dolayısı ile projede yer almayı kabul ettiğini belirtti. Sinpaş GYO projelerini basından takip ettiğini ve İstanbul Sarayları’nın özel bir proje olduğunu söyleyerek, “Düşündüğünüzde bir sarayda yaşayacağına kim inanabilir ki, ama Sinpaş GYO İstanbul Sarayları ile bunu mümkün kılıyor. Her şey muhteşem olacak, yaptığımız iş gibi ” dedi.

 “Konut Fiyatları Artacak”

İnşaat ve konut sektörü ile ilgili bilgiler veren Çelik, 2010 yılında sektöre teşvikin bitmesinin ardından, satış adetlerinin düştüğünü belirterek; “İnşaat maliyetleri ile enflasyon oranını karşılaştırdığımızda, TÜFE yüzde 4, enflasyon aşağı iniyor. Buna rağmen inşaat maliyetleri enflasyonun üstünde. İnşaat malzemesinde fiyatlar artacak. Arsa fiyatları da artacak. Bunlara bağlı olarak ilerleyen dönemde konut fiyatları da artacak” dedi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: firma proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/tarihin-yeniden-yorumlandigi-istanbul-saraylarinin-tanitim-yuzu-nebahat-cehre-oldu_86969.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!