Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tarihin Yeniden Yorumlandığı İstanbul Sarayları’nın Tanıtım Yüzü Nebahat Çehre Oldu

Sinpaş GYO’nun Osmanlı Sarayları’nı modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi ‘İstanbul Sarayları’nın tamamı boğaz manzaralı ‘Hisar Residence’lerinin lansmanı 7 Nisan Perşembe günü Les Ottoman’s Otel’de gerçekleştirildi. Görüntüleri ve hikayeleri ile yüzyıllarca İstanbul şehrine damgasını vurmuş yapıların modern mimari ile yeniden yorumlandığı

yapi.com.tr
Tarihin Yeniden Yorumlandığı İstanbul Sarayları’nın Tanıtım Yüzü Nebahat Çehre Oldu



“Ortadoğu’daki gelişmeler uzun vadede fırsata dönüşebilir”

Ömer Faruk Çelik,  bugün yabancı yatırımcının Türkiye’ye büyük bir ilgisi olduğunu belirterek, “Kısa bir süre öncesine kadar özellikle Ortadoğu’daki yabancıların yatırımları yoğunluktaydı. Ancak şu anda bildiğiniz gibi bu bölgede hem yönetimsel hem de ekonomik anlamda problemler yaşanıyor. Bu dönemde bu bölgeden Türkiye’ye yatırım yapılması zor görünüyor. Ancak Türkiye yalnızca bu bölgeler için değil, aynı zamanda Avrupa için de cazip bir yatırım bölgesi olarak görünüyor. Şu anda Türkiye gelişmekte olan ülkelerin başında geldiği için yabancı sermayenin yoğun bir ilgisi var. Ancak bildiğiniz gibi mütekabiliyet yasası nedeniyle yabancıların ülkemizden konut satın almasında sıkıntılar yaşanıyor. Ancak önümüzdeki dönemde ülkemize yoğun yatırımlar bekliyoruz” dedi.



Sinpaş GYO İlk 3 ayda 2010’daki cironun yüzde 35 üstüne çıktı

Sinpaş GYO’nun son dönem çalışmaları ve rakamsal verileri ile ilgili de bilgi veren Çelik, bu yılın ilk 3 aylık verilerinde 2010’daki cironun yüzde 35 üstüne çıktıklarını söyledi. Devam eden tüm Sinpaş GYO projelerinin, yeni satışa çıkacak etaplar ve lansmanı yapılacak yeni projelerle birlikte 2011 yılında, 1475 adet konut satarak, geçen yıla göre yüzde 20 oranında artışla 500 Milyon TL satış hasılatı hedeflediklerinin altını çizen Çelik, 14.744 adet konut stoktan 6678 adedinin üretim aşamasında olduğunu, 8066 adedinin ise ilerleyen dönemde projelendirileceğini söyledi. Çelik, “Sinpaş GYO olarak önümüzdeki 5-6 yılda hedefimiz, 6 milyar TL ciro ve 1 Milyar 580 Milyon TL kar elde etmek” dedi.

İstanbul Sarayları projesinde Nebahat Çehre’li reklam kampanyası ile satışa çıkardıkları Hisar Residence’ler ile ilgili de bilgi veren Çelik, “Küçükçekmece’de önce çok yoğun ilgi gören projemiz Bosphorus City, ardından İstanbul Sarayları projesini hayata geçirdik. Şimdi İstanbul Sarayları’nın yeni bölümü Hisar Recidence’in üretim ve satışına başlıyoruz. Burada farklı ne yapabiliriz diye düşündük. Sinpaş GYO olarak hem burada hem de Bomonti projemizde residence yaşamına farklı bir vizyon getirmeye karar verdik. Vale, housekeeping, 7/24 hemşire, doktor sağlık hizmeti, çocuk bakımı, köpek gezdirme, tatilde köpeklerin bırakılabileceği otel hizmeti, gibi ayrıcalıklı hizmetlerle saray hayatını konfor ile birleştiriyoruz” dedi.

Her noktadan Boğaz manzarası

Toplantıda konuşan Sinpaş GYO Satış koordinatörü Özkan Öztürk projenin şimdiden yüzde 40 prim yaptığını vurgulayarak, İstanbul Sarayları’nın Hisar Residence’ler bölümünü 2100 liradan başlayan taksitlerle satışa sunduklarını açıkladı.  1+1, 75 metrekare ile 3+1, 171 metrekare arasında 15 farklı ev tipinin bulunduğu Hisar Residence’larda yer alan kat bahçeleri ile teras ve bahçe keyfinin bir arada sunulduğunu belirten Öztürk, Hisar Residance’lardak tüm kulelerin, her noktasından sunduğu Boğaz manzarasıyla dikkat çektiğini vurguladı.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: firma proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/tarihin-yeniden-yorumlandigi-istanbul-saraylarinin-tanitim-yuzu-nebahat-cehre-oldu_86969.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!