Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi'nin Ataşehir Projesi Başlıyor

Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi'nin Emlak Konut GYO A.Ş. ortaklığıyla, Ataşehir'de kurulacak İstanbul Finans Merkezi'nde 1,5 milyar lira yatırımla inşa edeceği proje başlıyor.

yapi.com.tr / AA
Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi'nin Ataşehir Projesi Başlıyor

Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi'nin Emlak Konut GYO A.Ş ortaklığıyla, Ataşehir'de kurulacak İstanbul Finans Merkezi'nde 1,5 milyar lira yatırımla inşa edeceği proje başlıyor. Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi'nin yazılı açıklamasına göre, önümüzdeki hafta kamuoyuna duyurulacak olan karma kullanımlı proje, rezidans bloku, ofis bloku, yüksek katlı bir kule ile açık ve kapalı AVM gibi bölümlerden oluşacak.

Projede öncelikle satışa çıkarılacak 308 konut, henüz satışa sunulmadan 'büyük' talep görürken, projeye konut sayısının 7 katından fazla talep geldi. Yapım aşamasında, bin 500 kişiye doğrudan istihdam yaratması öngörülen projenin tamamlanmasının ardından, içinde yer alacak 'Türkiye'nin en büyük' ve 'en prestijli' AVM'lerinden biri olması planlanan AVM ile 2 bin 500 kişiye istihdam sağlaması bekleniyor.

İstanbul'da yapı standartlarını yükseltecek mega bir proje 
    
Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş, projenin sürdürülebilir proje konseptinde tasarlandığını ve mimari tasarımıyla, dünya kentleri ölçeğinde, insana odaklanmış yaklaşımlar sunacağını belirterek, projeyi, ''İstanbul'da yapı standartlarını yükseltecek mega bir proje'' olarak tanımladı. Varlıbaş, ''Konut, işyeri, otel, alışveriş merkezi, eğitim ve kültür tesisleri ile sinema ve spor alanlarını bir araya getiren proje, çok işlevli bir proje olarak tasarlanmıştır. Her biri sektörünün lideri 20'nin üzerinde uluslararası tasarımcı ve danışmanın bir araya geldiği Ataşehir projesi, Türkiye için değer yaratacak dünya çapında bir projedir. Uluslararası ölçekte pazarlanacak olan proje, gerek yurt içi gerekse yurt dışı yatırımcıların odak noktası olacak'' ifadelerini kullandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/varyap-gap-insaat-ortak-girisiminin-atasehir-projesi-basliyor_90266.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!