Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Varyap Meridian For Business’a İş Dünyasından Büyük İlgi

Batı Ataşehir’de, Varyap Meridian projesinin devamı olarak inşa edilen Meridian for Business yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Satışa sunulduğu Mayıs ayından bu yana yüzde 25’i satılan Meridian for Business’da ofis fiyatları 376 bin TL ile 698 bin TL arasında değişiyor.

yapi.com.tr
Varyap Meridian For Business’a İş Dünyasından Büyük İlgi

Batı Ataşehir’de, Varyap Meridian projesinin devamı olarak inşa edilen Meridian for Business yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Satışa sunulduğu Mayıs ayından bu yana yüzde 25’i satılan Meridian for Business’da ofis fiyatları 376 bin TL ile 698 bin TL arasında değişiyor. Meridian for Business’da 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen ofis üniteleri bulunuyor. Meridian for Business’da ihtiyaca göre, ofisler arasındaki duvarlar kaldırılarak daha büyük çalışma alanları oluşturmak mümkün olurken, ofisler teknik alt yapısı hazır olarak teslim edilecek.

Cazip ödeme koşulları

Varyap, Meridian for Business’da ofis sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme koşulları sunuyor. Meridian for Business’dan yüzde 1 peşin, yüzde 50 banka kredisi ve yüzde 49 Varyap kredisi ile ofis satın almak isteyenler 18 ay; yüzde 0,44 vade farkıyla her ay ödemeli olarak ya da 24 ay sonunda yüzde 0,90 vade farkıyla tek ödemeli olarak yapabiliyor. 

ABD ve Uzakdoğu’daki benzerlerinde olduğu gibi LEED sertifikasyon programı dahilinde inşa edilen Meridian for Business, aynı binada otel ve ofis hizmetini en üst seviyede vererek özellikle iş insanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Finans merkezinin yedi yıldızlı ilk iş, otel ve kongre merkezi olan Meridian for Business 5 yıldızlı otel ve konferans salonu, toplantı odaları, açık kapalı havuzları, SPA-spor merkezi, kütüphanesi, konsiyerj hizmetleri, eğlence ve hobi odaları, sekreterya, restoran ve kafeleri ile birlikte yeni nesil ofis anlayışını temsil ediyor.

Anadolu Yakası’nın ilk kongre merkezi

80 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Meridian for Business kapsamında bin 150 metrekare büyüklüğünde kongre ve balo salonunun yanı sıra 250 ile 680 metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salonlar yer alıyor. Kolonsuz inşa edilen kongre ve balo salonu, her türlü organizasyonun yapılabileceği ve farklı fonksiyonlara hizmet etmek üzere tasarlandı. Varyap Meridian projesin dahilinde inşa edilen ofis projesinin mimari tasarımı RMJM Grubu tarafından yapıldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/varyap-meridian-for-businessa-is-dunyasindan-buyuk-ilgi_88576.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!