Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VİKO İran'da Yüzde 20 Büyüyecek

VİKO, ihracat yaptığı ülkeler arasında önemli bir yeri olan İran pazarında atılım yapmaya hazırlanıyor. VİKO, bu yılsonuna kadar İran’da yüzde 20 büyümeyi hedefliyor.

yapi.com.tr
VİKO İran'da Yüzde 20 Büyüyecek

VİKO, İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen ve İran’ın en önemli yapı fuarı olarak tanımlanan 11’inci Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Confair’de yeni ürünlerini ve yenilenmiş tasarımlarını sergiledi. Fuarın en büyük ve en geniş kapsamlı ürün yelpazesinin tanıtıldığı standa sahip olan VİKO, ihracat yaptığı ülkeler arasında önemli bir yeri olan İran pazarında atılım yapmaya hazırlanıyor. VİKO, 2011 sonuna kadar İran’da yüzde 20 büyümeyi hedefliyor.

VİKO, bu yıl üçüncü kez katıldığı Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Confair’de; Karre, Carmen, Opak, Carmen Plus, Novella, Novella S, Thea Blu, Sistema,Optima, Neva, sigorta kutusu, şalt ve sayaç ürünlerini tanıttı.

İran’ın VİKO için ihracatta önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen VİKO Genel Müdürü Nusret Kayhan Apaydın, "VİKO olarak, Türkiye pazarında yüzde 60 gibi yüksek bir payla liderliğimizi korurken, satışlarımızın yüzde 50’sini 66 ülkeye ihraç ederek dünya pazarlarında da ülkemizi başarıyla temsil ediyoruz. İran bizim için ihracatta stratejik öneme sahip bir pazar. İran’da yüzde 25’lik bir payı olan ithal ürünlerin yüzde 20’sini VİKO olarak biz karşılıyoruz. Bu yıl sonuna kadar buradaki ihracat oranımızı yüzde 20 artırmayı planlıyoruz” dedi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/viko-iranda-yuzde-20-buyuyecek_88684.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!