Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Wilo Türkiye, IFAT Eurasia 2019 Fuarı’na Katılacak

Wilo, IFAT Eurasia 2019-Uluslararası Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı’nda, başta yeni nesil pompa “Rexa Solid Q” olmak üzere pek çok ürününü sergileyecek.

yapi.com.tr
Wilo Türkiye, IFAT Eurasia 2019 Fuarı’na Katılacak

Çevre teknolojileri sektörünün önemli aktörlerini bir araya getiren IFAT Eurasia 2019-Uluslararası Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı, 28–30 Mart 2019 tarihlerinde IFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Wilo, IFAT Eurasia 2019’da, üst düzey performans ve enerji verimliliği sağlayan ürünlerini katılımcılarla buluşturacak.

Wilo Türkiye’nin fuarda kuracağı stand, sergilenen ürünlerin üstün özellikleri nedeniyle pompa sistemleri sektöründe teknolojinin geldiği son noktayı gözler önüne serecek. Özellikle yapay zekâya sahip akıllı su pompası Wilo-Rexa Solid Q’nun, IFAT Eurasia 2019’da ilgi odağı olması bekleniyor. Yüksek işletim güvenilirliği, düşük bakım ihtiyacı, enerji tasarrufu, ihtiyaca göre dizayn edilebilme gibi özellikleri bulunan Wilo-Rexa Solid Q, akıllı ara yüzü sayesinde mobil cihazlarla da etkileşime geçebiliyor. Wilo Türkiye, Rexa Solid Q’nun yanı sıra 15’e yakın farklı ürünle fuarda katılımcıların karşısına çıkacak.

IFAT Eurasia 2019 kapsamında geleceğin mühendislerini ve doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımını destelemek için uluslararası bir proje yarışması yapılıyor. Uluslararası su sorunlarına dikkat çekmek ve çözümler bulmak amacıyla üniversiteler arasında yapılan yarışma, Almanya merkezli Su, Atık Su ve Atık Birliği (DWA) tarafından düzenlenirken, Wilo Vakfı tarafından da destekleniyor. Çin, Hindistan, Güney Afrika ve Türkiye gibi ülkelerden öğrencilerin yer aldığı üniversite takımları ve doktora adayları “entegre su kaynakları yönetimi” konusunu araştırıyor. Yarışmanın sonucunda başarılı olan takıma "Genç Su Ödülü" veriliyor. Wilo Vakfı, 2015 yılından bu yana yarışmanın birincilik ödülünü bağışlıyor.

IFAT Eurasia’ da; katı atık, su ve atık su teknolojileri, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, yenilenebilir enerji teknolojileri ve kentsel çevre temizlik araçları kategorilerinde ürünler ve teknolojiler sergilenecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/wilo-turkiye-ifat-eurasia-2019-fuarina-katilacak_171489.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!