Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Winsa Güneş Enerjisiyle Üretecek

Winsa PVC Sistemleri, Kocaeli Sarımeşe’de bulunan üretim tesislerinde güneş enerjisinden elektrik elde etmek için başlattığı projeyi tamamlayarak devreye aldı.

yapi.com.tr
Winsa Güneş Enerjisiyle Üretecek

Türkiye’de PVC pencere kapı panjur sektöründe güneşten elektrik üretimi için yatırım yapan ilk kuruluş olan Winsa, üretimde kullanmış olduğu elektriğin önemli bir bölümünü güneş panellerinden sağlayacak. Projede, Upgrade Energy tarafından üretilen UP-M250P güneş panelleri tercih edildi. Winsa Kocaeli üretim tesislerinin çatısına kurulumu yapılan toplam 2 bin 600 adet güneş paneli, 650-kWp gücünde elektrik üretecek. Bu miktar, Winsa PVC Sistemleri’nin üretimde kullandığı elektriğin önemli bir bölümünü karşılayacak.

Winsa PVC Sistemleri temiz enerji üretimiyle doğaya sağladığı katkının yanısıra elektrik fiyatlarında yaşanan artışlardan da daha az etkilenecek. Winsa PVC sistemleri, yapılan güneş enerjisi yatırımıyla ürünlerinin sahip olduğu 'çevre dostu pencere' tanımını daha üst seviyelere taşıma iddiasında.

Winsa önümüzdeki dönemde yapacağı yeni yatırımlarla üretimde kullandığı elektriğin tamamına yakınını güneşten sağlayabilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/winsa-gunes-enerjisiyle-uretecek_129031.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!