Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da Sahiplerini Buldu

Yalıtım Dergisi tarafından düzenlenen ve sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanan Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, Yapı Fuarı - Turkey Build İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 8.'si verilen ödüller, 'yılın yatırımı', yılın ısı yalıtımı ürünü', 'yılın su yalıtımı ürünü', 'yılın ses yalıtımı ödülü', 'yılın yangın yalıtımı

yapi.com.tr
Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da Sahiplerini Buldu

Yalıtım Dergisi tarafından düzenlenen ve sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanan Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, Yapı Fuarı - Turkey Build İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 8.'si verilen ödüller, 'yılın yatırımı', yılın ısı yalıtımı ürünü', 'yılın su yalıtımı ürünü', 'yılın ses yalıtımı ödülü', 'yılın yangın yalıtımı ürünü', 'yılın profesyoneli' ve 'yalıtım sektörüne katkı özel ödülü' kategorilerinden oluşuyordu. Törenin açılış konuşmasını yapan B2B Medya Genel Müdürü İsmail Ceyhan, 8 yıl önce Yapı Fuarı - Turkey Build İstanbul'da gerçekleştirilen törenle başlayan Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri için yine aynı çatı altında olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ödül programının, geriye doğru incelendiği takdirde yalıtım sektörünün katettiği yolu göstermesi açısından önemine işaret eden Ceyhan, sektöre bir de müjde verdi. B2B Medya bünyesinde hazırlanmakta olan yayınlardan birinin de Çatı&Cephe Dergisi olduğunu anımsatan Ceyhan, önümüzdeki yıldan itibaren çatı ve cephe sektörüne yönelik bir ödül programı için de çalıştıklarını açıkladı.

Daha sonra söz alan İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan da misyonlarının yalıtımın yatırım olduğu bilincini geliştirmek olduğuna değindi ve Yalıtım Dergisi'nin bu anlamda önemli bir görev üstlendiğini söyledi. "Yapıların görünmeyen tarafındayız" diyen Erdoğan, gündemde ısı yalıtımı daha çok öne çıksa da su, ses ve yangın yalıtımının da unutulmaması gerektiğine dikkat çekti. İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Başkanı Cemal Gökçe ise bilginin çok hızlı biçimde eskidiğine değindiği konuşmasında, mühendislikte diploma almayı bir başlangıç olarak gördüklerini, sürekli mesleki gelişim için çalışmayı öenmli bulduklarını belirtti. 1999 depreminde yaşananların yalıtım eksikliğinin nelere sebep olabileceğini çok net bir şekilde görüldüğünü vurgulayan Gökçe, yalıtım sektörünün önemini anlattı. ÇATIDER Başkanı Atilla Gürses de bilinenin aksine binalarda çıkan yangınların çok önemli bir yüzdesinin çatıdan kaynaklanmadığının altını çizdi ve "Dairelerde, özellikle mutfaklarda çıkan yangının yayılmasının önlenmeli" dedi.

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2010’da 'Yılın Yatırımı' ödülünü Diyarbakır’da yer alan ve 3 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilen fabrikası ile KYK Yapı Kimyasalları San. Tic. ve Ltd. Şti kazanmıştı. 'Yılın Isı Yalıtımı Ürünü' ödülünü Köster Comfortherm Isı Yalıtım Sistemi ile Köster Yapı Kimyasalları A.Ş kazanırken, 'Yılın Su Yalıtımı Ürünü' ödülünü SolarStoper ürünü ile Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri A.Ş; 'Yılın Ses Yalıtımı Ürünü' ödülünü Teknopanel WR-AS / Taşyünü veya Camyünü İzolasyonlu Akustik Cephe Paneli ile Teknopanel; 'Yılın Yangın Yalıtımı Ürünü' ödülünü ise CP 653 Yangın Durdurucu Kablo Manşonu ile Hilti İnşaat Mlz. Tic. A.Ş elde etmişti.

Yalıtım Dergisi ile B2B Medya editörler kurulu üyelerinden oluşturulan Organizasyon Komitesi tarafından verilen 'Yılın Profesyoneli Ödülü'nü Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatörü Ertuğrul Şen kazanırken, yine Organizasyon Komitesi tarafından yalıtım bilincinin artırılmasına ve sektörün gelişimine yönelik yaptığı çalışmalarla kabul ve takdir görmüş kişi, kurum veya kuruluşlara verilen 'Yalıtım Bilincine Katkı Özel Ödülü' ise TSE Gebze Yapı Malzemeleri Labaratuvarı’na verilmişti.

KYK Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli ve Köster Satış Müdürü Selahattin Özüpek'e ödüllerini İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan sunarken, Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri A.Ş.’nin ödülünü firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan ile Mardav Satış&Pazarlama Müdürü Alper Doğruer, İNDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar İnan’ın elinden aldılar. Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci’ye ise ödülü İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe sundu. Hilti Genel Müdürü Batuhan Besler, ödülü ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Atila Gürses’in; Yalıtım Sektörüne Katkı Özel ödülünü, TSE Gebze Yapı Malzemeleri Laboratuvarı’ndan İnşaat Mühendisi Metehan Çalış, Yalıtım Dergisi Yayın Danışmanı Sadık Özkan'ın elinden aldı. Yılın Profesyoneli seçilen İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatörü Ertuğrul Şen'e ise ödülünü B2B Medya Genel Müdürü İsmail Ceyhan takdim etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yalitim-sektoru-basari-odulleri-yapi-fuari-turkeybuild-istanbulda-sahiplerini-buldu_87056.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!