Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bitümlü Membran Üreticileri Arasında Tek Akredite Laboratuvar Stoper'den

Akreditasyon sürecini tamamlayan Stoper, Türkiye’deki bitümlü membran üreticileri arasında tek akredite laboratuvarı olan firma oldu. Yaklaşık bir yıl süren akreditasyon sürecinin tamamlanmasıyla, Stoper Laboratuvarı tarafından sunulan raporlar uluslararası arenada da kabul görmeye başladı.

yapi.com.tr
Bitümlü Membran Üreticileri Arasında Tek Akredite Laboratuvar Stoper'den

Müşterilerine daha güvenilir test ve deney hizmeti vermeyi hedefleyerek akreditasyon sürecini başlatan STOPER, “kalınlık tayini, yüksek sıcaklıkta akma mukavemeti tayini, düşük sıcaklıkta esnekliğin tayini, çekme özellikleri tayini, boyut kararlığının tayini, çivi ile yırtılmaya karşı direncin tayini, statik yüklere mukavemetin tayini, darbe dayanımının tayini, granüllere yapışma tayini” olmak üzere, 9 farklı deney metodundan akredite oldu.

Güvenilir deney hizmetlerini mümkün kılan test araç ve gereçleri ile donanan Stoper Laboratuvarı sadece Stoper ürünleri için değil, bağımsız ve akredite yapısı sayesinde aynı zamanda tüm sektöre hizmet vermeyi hedefliyor.

Stoper

Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri A.Ş, Kocaeli-Aslanbey Organize Sanayi Bölgesi'nde 23 bin 750 metrekare arsa üzerinde kurulu, 7 bin 100 metrekare kapalı alana sahip modern tesisinde 2007 yılı Şubat ayında üretime başladı. Stoper'in yıllık üretim kapasitesi 12 milyon metrekare. STOPER membranlar, cam tülü veya polyester keçe taşıyıcı ile yüksek oranda polimer katkısı ile modifiye edilmiş bitümden üretiliyor. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/bitumlu-membran-ureticileri-arasinda-tek-akredite-laboratuvar-stoperden_100963.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!