Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yapısal Çelik Sektörünün Tüm Oyuncuları Biraraya Gelecek

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından her yıl düzenlenen ‘Yapısal Çelik Günü’ etkinliği 17 Aralık 2015 Perşembe günü İstanbul Marriott Hotel’de gerçekleşecek.

yapı.com.tr
Yapısal Çelik Sektörünün Tüm Oyuncuları Biraraya Gelecek

Türkiye’de yapısal çeliğin hayatın her alanında kullanılabileceğine yönelik farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinliğin açılış konuşmalarını Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Nesrin Yardımcı ve Başkan Yardımcısı Yener Gür’eş yapacak.

16.Yapısal Çelik Günü bu yıl da yeni fikirlerin paylaşılmasına zemin hazırlamak amacıyla sektörü bir araya getirecek. Bu özel günde sektörün sorunları ve yenilikleri gündeme taşınacak. Sektöre ürün ya da hizmet üreten kuruluşlardan bilgiler verilerek, çözüm üretmek için fikirler, sorular ve yorumlar paylaşılacak. Etkinliğe mimarlar, mühendisler, çelik imalatçıları, yatırımcılar, çelik malzeme üreticileri, sektöre ürün ve hizmet sunanlar, akademisyenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar, birlikler, kamu ve özel sektör kuruluşları ile tüm ilgililer ve sektöre ilgi duyanlarında aralarında bulunduğu 600’e yakın kişinin katılması bekleniyor.

Ülkemizde yapısal çeliğin hayatın her alanında kullanılabileceğine yönelik farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinliğin açılış konuşmalarını Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Nesrin Yardımcı ve Başkan Yardımcısı Yener Gür’eş yapacak. Konuşmacılar arasında Gazi Üniversitesi’nden Prof.Dr.Figen Beyhan, MMK Metalurji’den Yelda Güney Liman, Akiş Boya’dan Tolga Diraz ve ÇEDBİK Yönetim Kurul Başkanı Selçuk Özdil yer alacak.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Nesrin Yardımcı Türkiye'ye değer katan çelik yapı uygulamalarından olan Lusail Çok Amaçlı Spor Salonu, Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu ve Dakar Kongre Merkezi'nin tüm detaylarının mühendisleri tarafından katılımcılara aktarılacağını ve etkinlik kapsamında bu yıl ilk kez dernek üyeliğinde 20. yılını dolduranlara plaket verileceğini aktardı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapisal-celik-sektorunun-tum-oyunculari-biraraya-gelecek_139778.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!