Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yeni blueArt Ankastre Koleksiyonu ile Yemek Yapmak Sanata Dönüşüyor




Ergonomik, performanslı, yenilikçi ve teknolojik ürünler üreten Siemens Ev Aletleri, yeni blueArt ankastre koleksiyonu ile mutfaklarda şıklığı bir üst seviyeye taşıyor. Kuzeyin göz alıcı mavi ışıklarından ilham alan Siemens blueArt serisi, üstün teknolojiyi tasarım ve ergonomiyi birbirine uyumlu tasarım çizgisine sahip ankastre ürünlerde buluşturuyor.

Siemens’in teknoloji ve tasarımı aynı potada buluşturan yeni blueArt ankastre koleksiyonu, mutfaklara kuzey ışıklarının canlılığı ile göz alıcı renklerini getiriyor ve mutfaklarında tasarımı, fonksiyonelliği birlikte isteyen rafine zevk sahiplerine hitap ediyor. Tasarımlarıyla birbirine tam olarak uyumlu ürünlerden oluşan blueArt ankastre koleksiyonunun her bir üyesi, ister yan yana ister üst üste olarak yerleştirilebiliyor ve her iki durumda da tüm ürünlerle büyük bir uyum içinde ve her bir detayı ile aynı hizada görünüyor. Her bir parçanın tasarımı ayrı ayrı tamamlaması sayesinde fırınlar, kompakt mikrodalgalar, kahve makineleri ve bulaşık makineleri mükemmel bir uyum sergiliyor.

Yeni fırınlar

Siemens’in yeni piyasaya sürdüğü blueArt serisi ankastre fırınlar, dikey ya da yatay yerleştirilebiliyor ve her iki durumda da farklı tasarım serileriyle büyük bir uyum sergiliyor.

Daha fazla fonksiyon ve daha kolay kullanım bir arada

Siemens’in yeni geliştirdiği lightControl kumanda panelinde bulunan mavi ışıkla aydınlatılmış düğme ve tuşlar ile kontrast yönünden zengin ve anlaşılır bölümlere sahip grafik ekran, sadece göz zevkine hitap etmekle kalmıyor, aynı zamanda yemek yaparken sunduğu ısı seviyesi ve pişirme süresi  gibi bilgilerle de kullanıcıya destek oluyor. Tuş takımı aydınlatması ve ekran üzerindeki beyaz fon, tek bakışta hangi fonksiyonun o an aktif olduğunun anlaşılmasını sağlıyor. Ekran ihtiyaç duyulan tüm bilgileri ve hatta en uygun ayar önerilerini sunuyor.

Siyah üstünde beyaz ve beyaz üstünde siyah bilgiler

Yemek pişirme sırasında kullancının gözünden hiçbir şey kaçmaması için tasarlanan yeni grafik ekran, büyük karakterleri, siyah veya beyaz renkli arka planı ve güncel saat bilgileri ile birlikte program durumu, hızlı ısınma ya da çocuk emniyeti gibi seçimlerle ilgili  ayrıntılı bilgi veriyor. Beyaz arka planlı ekran bilgileri, cihaz üzerindeki geçerli olan ve değiştirilebilir girdileri gösterirken, siyah arka planlı ekrandaki bilgiler, aktif olmayan ayarları gösteriyor.Böylece tüm program ayarlarını yapmak basitleşiyor.

Dışı gevrek, içi yumuşak pişirme özelliği

Siemens’in geliştirdiği nemli pişirme programı hydroBaking, içi yumuşaklığını kaybetmeden dışı gevrek olması istenen yiyecekler için en uygun pişirme yöntemini sunuyor. hydroBaking ile pişirme sırasında, pişirilen gıdanın buharı, pişirme haznesinin içinde hapsoluyor. Bu pişirme özelliği, özellikle mayalı hamur, ekmek, sandviç ekmeği, bisküvi, pasta hamuru ve daha birçok hamur işleri için en ideal pişirme seçeneğini sunuyor.

Mutfağınızdaki gizli aşçı

Yeni blueArt ankastre koleksiyonu fırınlarda bulunan cookControl68 özelliği, hafızasında bulunan otomatik programlar sayesinde en çok sevilen yemeklerin mükemmel olarak pişirilmesini, kızartılmasını veya haşlanmasını sağlıyor. cookControl68 elektronik otomatik kızartma özelliği, hafızasında bulunan bilgileri kullanarak, balık ve eti mükemmel olarak ve 68 ayrı programa kadar hazırlayabilme yetisine sahip. cookControl68, fırına koyulan yemek hakkındaki programın seçilmesi, ağırlığın girilmesi ve kızarma seviyesinin ayarlanması ile başlatılıyor ve Blue Art fırın en leziz yemeklerin kapısını açıyıor.

En iyi pişirme neticeleri için 3DhotAirPlus

Siemens’in yeni ankastre koleksiyonu fırınlarında bulunan 3DhotAirPlus özelliği, pasta, kurabiye veya pizza gibi tüm hamur işleri için uygun ısıtma sağlayarak, mükemmel pişirme sonucuna ulaşıyor. 3DhotAirPlus bunları gerçekleştirirken, kuru hamur veya kurabiye ya da bisküvi gibi şeyler pişirirken her üç tepsinin de aynı anda pişirilmesine olanak tanır. Islak hamurlar veya pizza ya da meyveli pasta pişirirken ise aynı anda iki tepsi kullanılabiliyor. 3DhotAirPlus’ın yenilikçi ısı dağılımı ile pişirme haznesi içinde üç tepsi bile olması fark etmeksizin mükemmel sonuçlar elde edilebiliyor.

Daha geniş bir bakış açısı

Yeni blueArt ankastre koleksiyonu fırınlarda bulunan ve 160 derece açıyla yanlara doğru açılabilir profesyonel tasarımlı döner kapaklar,aradaki tüm engelleri kaldırdığı için  pişirilen yiyeceklerin daha kolay gözden geçirilmesine olanak sağlıyor. Yeni fırınların büyük fırın camı ve modern tasarımı ile siyah, beyaz ve metalik olmak üzere üç farklı renk seçenekleri, tüm mutfaklarda göz alıcı bir şıklık yaratıyor, kolay kullanım özellikleri de fonksiyonellik sağlıyor.

En kolay temizlik için pirolitik temizleme

Yeni blueArt ankastre koleksiyonu fırınlarda bulunan pirolitik temizleme özelliği sayesinde en zor kirler bile kısa zamanda yok oluyor. Bu sistemde fırının için yüksek bir dereceye kadar ısıtılıyor ve bu ısı ile içerideki tüm kir ve yağlar küle dönüşerek fırının alt yüzeyinde toplanıyor. Kullanıcının tek yapması gereken ise nemli bir bez veya bir kül fırçası yardımı ile fırın tabanından bu külleri toplamaktır.

Yeni ocaklar

Yeni blueArt ankastre koleksiyonunda bulunan 40 santimetrelik geniş  domino ocakları, genişlikleriyle yemek pişirme işlemini kolaylaştırıyor ve mutfaklarda ergonomiyi geliştiriyor. Örneğin, aynı anda indüksiyonlu cam seramik pişirme alanıyla beraber, gazlı Wok (Çin derin tavası) pişirme alanı, aynı zamanda lava taşı (volkan çakılı) ızgarası ve fritöz de kullanıma sokulabiliyor. Yeni seride tüm domino ocaklar herhangi bir aksesuara ihtiyaç duymaksızın optik olarak mükemmel şekilde birleştirilebiliyor ve fırınlarla da mükemmel bir uyum sergiliyor. Yeni ankastre ocaklarda bulunan fryingSensor plus (kızartma sensörü) özelliği ile dilediğiniz kızartma programını girdiğinizde bir sinyal sesi sizi tavanın istenen dereceye geldiği hakkında uyarıyor.Bu şekilde yağ yanmadığı  ve tavanın kaplaması da korunduğu için ,daha sağlıklı yemek pişirilmesi sağlanır.Kullanıcı tarafından bir sonraki ayarlamayı yapılana kadar, tüm pişirme süresince tencere ısısı kontrol edilir ve ısı ayarladığınız en düşükten en yükseğe kadar 4 ısı seviyesinden birine göre  sabit tutulur.

Parmak ucuyla hissedilen pişirme deneyimi

Siemens’in yeni serisinde kullanılan touchSlider pişirme özelliği, benzersiz ve yenilikçi bir kullanım sunuyor. touchSlider sayesinde pişirme işlemi ince dokunuşlarla kumanda ediliyor. Bunun için kullanıcının sadece parmağını hafifçe kontrol paneli üzerinde, istenen pişirme değerine getirmesi yeterli oluyor. touchSlider’daki sensörler sayesinde ısı yarım kademeli olarak en yüksek kademeye kadar çıkarılabiliyor. Yenilikçi teknolojisinin yanı sıra touchSlider, tasarım anlamında da zenginliği ile göz dolduruyor. İnce metalik tasarıma sahip metalSlider kumanda bölümü ise mutfaklara, ayrıntılara inen bir şıklık kazandırıyor.

Anında sıcak, anında soğuk

Sıcaklığın bir bölümünü ocak gözünü ısıtmakta kullanan geleneksel ısıtma yönteminin yol açtığı enerji ve zaman kaybı Siemens’in blueArt ankastre koleksiyonunda geliştirdiği powerİndüksiyon ocaklarla sorun olmaktan çıkıyor. Isıtmada radikal bir değişim yaşatan indüksiyonlu ocaklarda ısı, manyetik dalgalar sayesinde doğrudan tencerenin içine iletildiğinden ocak gözü ısınmıyor. Bu sayede indüksiyonlu ocaklar, diğer pişirme yöntemlerine göre hem daha hızlı hem de fazladan enerji harcamadan daha verimli bir kullanım olanağı sunuyor.

Daha da sıcak: powerBoost

Siemens ankastre indüksiyon ocaklarda , tenceredeki yemek, en yüksek ısı kademesi olan 9’dan daha yüksek bir ısıda pişirilmek istendiğinde, powerBoost işlevi devreye giriyor ve kullanılan ocak gözünün maksimum ısıtma gücü artırılıyor. powerBoost ile ocak gözündeki ısı en yüksek kademeden yüzde 50 fazla ısıya birkaç saniye içinde ulaşıyor. Böylece fazla miktarda yemek pişirildiğinde zamandan yüzde 35 tasarruf sağlanıyor. Dört ocak gözünün de sahip olduğu powerBoost özelliği, aynı ocak gözü grubunda yer alan diğer göz çalıştırılmadığında aktif olabiliyor.

Güvenli ve dayanıklı: flameTronic

Yeni serinin üst modellerinde bulunan 70 santimetre genişlikteki flameTronic gazlı ocak, olağan dışı kombinasyonu ve cam seramik yüzeyiyle büyük avantajları beraberinde getiriyor. Pürüzsüz siyah cam seramikten elde edilmiş malzeme, hem aşırı ısıya dayanıklı hem de kolay temizlenebiliyor. Fırınlarla mükemmel bir uyum sergileyen yeni gazlı ocaklarda genişletilmiş ızgara alanları ile aynı anda birden fazla büyük tencerenin kullanımı için de alan yaratılmış oluyor. Otomatik tekrar ateşleme, ocak alevi söndüğünde yeniden ve kendiliğinden ateşlenmesini sağlıyor. Tekrar ateşleme gerçekleşmezse de gaz akışı otomatik olarak kesiliyor.

Tam güvenlik için

Yeni seri gazlı ocaklarda bulunan Timer özelliği, istenen pişirme zamanının programlanmasını sağlıyor ve bu sayede ocakta unutulmuş olsa bile yemekler tam lezzetinde pişiriliyor. Ayarlanmış zamanın sona ermesiyle, pişirme alanı otomatik olarak kapatılıyor. Bu işlemlerle, 99 dakikaya kadar programlama yapılabiliyor. Çocuk emniyet tuşu ise yetkisiz kullanımlara karşı çocuklar ve ocaklar korunuyor. Çocuk emniyeti, tek bir tuşa basılarak, pişirme alanının birçok fonksiyonunu bloke ediyor. Kilit, ancak uzun bir süre basılarak tekrar devreye alınabiliyor.

Yeni davlumbazlar

Siemens’in ankastredeki uzmanlığını yansıtan yeni seri davlumbazlar da mutfaklara farklı bir şıklık ve ergonomi getiriyor. Eğimli , düz duvar tipi veya ada tipi modellerden oluşan yeni davlumbazlar 60, 70, 90 ve 120 santimetrelik farklı ebatları ile tüm mutfaklara rahatlıkla uyum sağlıyor. Üstelik 800 metreküplere varan yüksek emiş kapasiteleri sayesinde yemek kokularının mümkün olan en kısa zamanda emilmesini sağlıyor ve istenmeyen kokuları dışarı atıyor. Siemens’in yeni tasarım davlumbazlarında geliştirdiği sezgisel kullanım ise telaşlı bir pişirme durumunda dahi ellerin mümkün olduğunca serbest kalabilmesini sağlıyor. LightControl kullanım konseptinin düzeni, diğer tüm Siemens aletlerle büyük bir uyum sergiliyor. Belirgin harf ve rakam karakterleriyle net şekilde görülebilen ve mavi ışıkla aydınlatılan tuşlar, hangi fonksiyonun aktif olduğunun bir bakışta görülebilmesine olanak tanıyor. Yeni davlumbazların sadece 45 desibellik ses seviyesi ise en hafifi uykuları bile rahatsız etmiyor.

Yeni mikrodalgalar

Diğer tüm fırınlarla tam uyumlu bir kontrol paneline sahip olan yeni blueArt ankastre koleksiyonundaki mikrodalgalarda, kontrol panelindeki mavi ışıklardan, kumanda sistemine kadar her şey mükemmel bir uyum içinde bulunuyor. Yeni mikrodalgalarda bulunan Memory fonksiyonu sayesinde en çok kullanılan programlar hafızaya alınabiliyor ve bu programlar tek bir düğme yardımıyla kullanılabiliyor. Yeni Siemens mikrodalgalarda bulunan otomatik çözdürme ve pişirme programlarını kullanmak içinse, sadece konulan yiyeceğin tipi ve ağırlığının girilmesi yeterli oluyor. Mikrodalga buna göre gerekli olan güç ve süreyi ayarlıyor. Siemens’in yeni ankastre serisinde bulunan mikrodalgalar sadece otomatik programları ile değil aynı zamanda üç farklı işlemin ard arda programlanabileceği 1-2-3 fonksiyonu ile de hayatı kolaylaştırıyor. Kontrol panelinde "1-2-3" işareti ile gösterilen bu fonksiyonda, kullanıcı istediği üç programı arka arkaya çalıştırmak için sadece bir kere programlama yapıyor. Bu sayede, örneğin derin dondurucudan çıkarılan bir yemek önce çözülüyor, sonra pişiriliyor ve son olarak da mikrodalganın ızgarasında kızartılabiliyor. Böylece, tüm bu özellikler tek bir işlemle kullanılabiliyor.

Yeni kahve makineleri

Yeni blueArt ankastre koleksiyonu, yeni nesil kahve makinesi mutfaklara lezzet ve keyif katıyor. TK76K572 model ankastre kahve makinesinde  benzersiz aroma ve mükemmel kremaya ulaşmak için Aroma pressure sistemi sayesinde, miktarı ne olursa olsun kahve hep en iyi şekilde sıkıştırılıyor ve özel eğimli kahve sıkıştırma başlığı sayesinde espressolarda en mükemmel aroma elde edilebiliyor. Kişisel tercihlere göre programlanabilen My Coffee fonksiyonu ile yine kişisel tercihlere göre ayarlanabilen üç kademeli kahve sıcaklık seçimi, dört kademeli sıcak su ısı seçimi ve dört farklı ayarlanabilir öğütme derecesi ile yeni Siemens kahve makinesi , her birey için farklı bir lezzet atmosferi yaratıyor.

Yeni kahve makineleri, dünyada ilk ve tek olarak kahvenin demlenme süresi boyunca suyun derecesini optimum seviyede tutuyor. High-Tech sensor sistemi ile demleme esnasında suyun derecesi farklı noktalarda sürekli kontrol ediliyor ve böylece lezzetten ödün vermeden enerji tasarrufu sağlanıyor. Bu teknoloji aynı zamanda makinenin ısınma ve hazır duruma gelme süresini en minimum indirerek ve dünyanın en hızlı ilk kahvesini sunuyor.

Tek tuşla sonsuz kahve seçenekleri sunan yeni blueArt ankastre kahve makineleri, fincanların yerini bile değiştirmeden, tek tuşla istenen her türlü kahve, espresso, cappuccino, latte, latte macchiato gibi seçenekleri hazırlama imkanı sunuyor. Ekstra kalıcı ve ince köpük yaratabilen bu sistem, dönebilen kahve akış başlığı ile zahmetsizce istenen her tür kahvenin hazırlanmasına olanak tanıyor. Yüksekliği 15 santimetreye kadar kaldırılabilen akış başlıkları sayesinde uzun latte bardaklarının bile kullanılmasına imkan veriyor.

Ses izolasyonu sayesinde süper sessiz çalışan yüksek kaliteli seramik öğütücü, 1700 Watt gücüyle kahve çekirdeklerini ideal şekilde öğütürken aromaları ise en iyi şekilde koruyor. Diğer çelik öğütücülerden çok daha uzun ömürlü olan ve sessiz çalışan bu sistem sayesinde kahve öğütme derecesi en mükemmel şekilde ayarlanabiliyor.

Her demlemeden sonra devreye giren single portion cleaning, yapılan her kahvenin aromasını koruyor ve makinenin her zaman hijyenik kalmasını sağlıyor. Işıklı fincan yeri ve kahve akış başlığı, yana doğru kolayca çıkartılabilen 2,5 litrelik su tankı, 1 kilogramlık özel aroma koruma kapaklı kahve çekirdek haznesi ile tam otomatik temizleme ve kireç arındırma fonksiyonları da yeni blueArt ankastre serisi kahve makinelerinin diğer özellikleri.

Yeni bulaşık makineleri

Beyaz eşya teknolojisinde son nokta olan Zeolit® kurulama teknolojili yeni Siemens ankastre jetMatic bulaşık makinesi en hızlı yıkayan bulaşık makineleri olmayı şimdi eskisinden daha fazla hak ediyor. Siemens’in bu yeni ürünü de tıpkı diğer Siemens bulaşık makineleri gibi enerji, yıkama ve kurutma performansı olarak  AAA verimlilik sınıfına sahip.

Bulaşık makinesinin iç bölmesindeki haznede bulunan Zeolit minerali hem kurutma hem de yıkama fazında devreye giriyor. Yıkama esnasında nemi bırakan ve enerjiyi toplayan mineral, kurutma esnasında nemi hapsediyor ve toplamış olduğu enerjiyi bulaşıkları kurutmak için sıcak hava olarak serbest bırakıyor. İşte bu özelliği sayesinde Zeolit kurulama teknolojisine sahip Siemens bulaşık makineleri yıkama programının süresi genel olarak daha da kısalırken, daha etkin bir kurulama ve aynı zamanda daha az enerji tüketimi sağlanıyor.

Zaman tasarrufunda yeni rekor

Zeolit® kurulama teknolojisine sahip yeni jetMatic bulaşık makineleri gerek hız, gerekse kusursuzluk bakımından beyaz eşya sektörüne yeni standartlar getiriyor. Etkinlik ve kullanım kolaylığını buluşturan yeni teknoloji sayesinde standart 50 derece ekonomi programında Siemens kendi dünya rekoru olan 140 dakikayı 125 dakikaya indirmeyi başarıyor.  Üstelik varioSpeed özelliği seçilerek yıkama programının süresi % 50’ ye varan oranda kısaltılabiliniyor. Bu denli kısa sürede yıkamayı ise sadece 0,97 kwH enerji tüketerek AAA enerji, yıkama ve kurutma verimlilik sınıfı ile tamamlıyor.

Yeni ankastre bulaşık makinelerimizde bulunan varioDrawer (3.çekmece) özelliği ile çatal bıcaklarınız,maşa vb gibi aletleriniz artık yeni bir 3. sepette yıkanıyor.   Sepet V şeklinde olduğu için küçük kahve fincanları da burada yıkanabiliyor. Böylece,makinenizin diğer sepetlerinde diğer bulaşıklarınız için daha çok yer kalıyor ve makine 14 kişilik yemek takımı kapasitesine erişiyor.

Yeni bulaşık makinesi modellerinde kullandığımız “emotionLight” teknolojisiyle makinedeki bulaşıkların temizliği çok daha net görülüyor. Mavi ışığın çevresine verdiği şık görüntü ise mutfaklarda, duyulara daha fazla hitap eden farklı bir görsellikle yepyeni bir atmosfer yaratıyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/yeni-blueart-ankastre-koleksiyonu-ile-yemek-yapmak-sanata-donusuyor_96134.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!