Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yıldız Entegre, ISO 500 Listesinde Yükselişte

Yıldız Entegre, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” raporunda 45’inci sırada yer aldı.

yapi.com.tr
Yıldız Entegre, ISO 500 Listesinde Yükselişte

İstanbul Sanayi Odası (İSO), “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesini açıkladı. Türkiye’deki sanayi kuruluşlarının 2018 performanslarına göre hazırlanan listede geçtiğimiz yıla göre 6 sıra yükselen Yıldız Entegre, 3,4 milyar TL’yi aşan cirosuyla Türkiye’nin en büyük 45’inci sanayi şirketi oldu. Yıldız Entegre, sadece özel kuruluşların bulunduğu listede 41’inci sırada yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldız, ülkesi için üretmeyi, yatırım yapmayı ve istihdam sağlamayı ilke edinmiş bir şirket olarak, İSO 500 listesinde ilk 50 içinde yer almaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederken, “Türkiye’nin gelecek hedeflerine ulaşabilmesinde sanayi kuruluşlarının rolü ve sorumluluğu çok önemli. Yıldız Entegre olarak, ‘Üreten Güçlü Türkiye’ vizyonuna katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi gelecek dönemde de yatırımlarımıza hız kesmeden devam edecek; ülkemizin ekonomik kalkınmasına elimizden gelen her türlü desteği sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yıldız Entegre’nin sektörünün lideri olmasını daima büyük bir özveri ile çalışmaya borçlu olduklarına vurgu yapan Yıldız, “Önemli olan lider olmak değil, bu unvanı korumak ve hakkını vermek. Bunu da başaracağımıza olan inancımız tam. Bizi bugünlere getiren tüm Yıldız Entegre çalışanlarına, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki bayilerimize, iş ortaklarımıza ve bizi tercih eden tüketicilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yildiz-entegre-iso-500-listesinde-yukseliste_173085.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!