Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yoğurtçu Parkı'nda Ne Ölçümü Yapılıyor?

Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda ölçümler yapıldığını gören vatandaşlar, ne projesi yapıldığını, ağaçlara zarar verilip verilmeyeceğini öğrenmek için harekete geçseler de, konunun muhataplarından tatmin edici bir yanıt alabilmiş değiller.

yapı.com.tr
Yoğurtçu Parkı'nda Ne Ölçümü Yapılıyor?

Sol Gazetesi'nin haberine göre, Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda önceki gün ölçüm yapıldığını gören Kadıköylüler, işçilere bu ölçümlerin neden yapıldığını sordu. "İSPARK, Otopark" gibi yanıtlar aldığını belirten vatandaşlar, ağaçlara zarar verilip verilmeyeceğini sormaları üzerine, "ne kadar ağaç kesileceğini bilmiyoruz" dendiğini belirttiler.

Dere ıslahı mı, otopark mı?

Ölçümün fotoğrafını da çeken bir Kadıköy sakini, konunun araştırılması ve gündem olması için basına iletti. Ölçümü yaptığı belirtilen Özka İnşaat, konuyla ilgili olarak Yoğurtçu Parkı'nda böyle bir inşaat projeleri olmadığını, esas yetkili kişinin ise gazetemize döneceğini söyledi. Kadıköy Belediyesi, Özka İnşaat'ın Kurbağalı Dere ıslah işlemini gerçekleştiren şirket olduğunu, bunun büyük bir proje olduğunu ancak ağaç kesmek ve İSPARK yapmak gibi bir şey duymadıklarını, böyle bir ihtimalin pek olmadığını söyledi.

Çalışmayı kimse üstlenmiyor

Kadıköy Belediyesi, Yoğurtçu Parkı'nın beş yıllığına sadece bakımını üstlendiklerini, parkın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olduğunu söyledi. İSPARK ise Kadıköy'de herhangi bir projelerinin olmadığı yanıtını verdi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise böyle bir şeyi gazetemizden duyduklarını, ölçümün neden yapıldığını araştıracaklarını ifade etti.

ETİKETLER: Yoğurtçu Parkı
http://www.yapi.com.tr/haberler/yogurtcu-parkinda-ne-olcumu-yapiliyor_115538.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!