Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ytong Uygulamaları ‘İşin Ustası’yla Yayında

Uygulamacı, işveren ve son kullanıcıları bilinçlendirerek sektöre çok yönlü katkı sağlamayı amaçlayan Ytong, ‘İşin Ustası’ sloganıyla, Ytong ve Multipor uygulamalarını içeren bir video serisi hazırladı.

yapi.com.tr
Ytong Uygulamaları ‘İşin Ustası’yla Yayında

Türk Ytong, hazırladığı video serisi ile ustalık mesleğine adım atan genç uygulamacılara, duvar ve ısı yalıtımı uygulamalarına ilgi duyan son kullanıcılara ve kendini bu konuda geliştirmek isteyenlere destek vererek uygulama kalitesini artırmayı hedefliyor. Duvar örümünden mantolamaya, doğru dübel seçiminden duvarlara ağır eşyaların asılmasına kadar birçok farklı uygulamanın nasıl yapılması gerektiğini anlatan kısa videolar, Ytong web sitesinden ve Youtube kanalından paylaşılıyor.

Sektörün gelişimine ve tüketicilerin bilinçlenmesine her zaman destek olduklarını belirten Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel "Hazırlanan videolar aracılığıyla ürünlerimizin doğru biçimde uygulanmasını, uygulama kalitesinin artmasını, tüketicilerin bilinçlenmesini hedefliyoruz. Bu videolar sayesinde ustalar kadar, son kullanıcılar da merak ettiği konulara yanıt bulabilecek. Uygulama yöntemlerini birinci elden öğrenmiş olacak" dedi.

İnternette geçirilen sürenin artmasının güvenilir içerik paylaşımını daha önemli hale getirdiğini ve bunun şirketlere önemli sorumluluklar yüklediğini belirten Erel, "Gazbeton sektörünün lider markası olarak, sektörün gelişimine her alanda destek olma sorumluluğunu taşıyoruz. Birçok farklı eğitim ve bilinçlendirme projesi yürütüyoruz. Üniversitelerde devam eden Gazbeton Derslerimizi, ürün uygulama eğitimleri ve seminerlerimizi, STK’lar ile ele aldığımız sosyal sorumluluk projelerini sayabilirim. ‘İşin Ustası’ projesiyle, duvar uygulamaları ve ısı yalıtımı ile ilgilenen internet kullanıcılarına ulaşmayı hedefledik. Geleneksel çalışmaların, dijitalleşmeyle uyumlu hale gelmesi kaçınılmaz bir durum. Bu açıdan ilk olarak Ytong Mimari Fikir Yarışması’nı dijitale taşımıştık. Ardından BIM objelerimizi yayınlayarak bu alanda öncü bir çalışma yaptık. Şimdi bu çalışmayla uygulama kalitesinde önemli bir farkındalık yaratmayı hedefliyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ytong-uygulamalari-isin-ustasiyla-yayinda_168791.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!