Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yurtbay Şirketler Grubu, Yapı Fuarı’nda Misafirlerini Ağırladı

18-22 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Yapı Fuarı’nda, Yurtbay Şirketler Grubu tüm misafirlerini keyifle standında ağırlayarak bir fuarı daha geride bıraktı.

yapi.com.tr
Yurtbay Şirketler Grubu, Yapı Fuarı’nda Misafirlerini Ağırladı

Bu yıl 42.si düzenlenen Yapı Fuarı'nda Yurtbay Şirketler Grubu; Yurtbay Yapı Kimyasalları, Yurtbay Tuğla ve Delta Tuğla markalarıyla yer alarak sektöründe öncü ve yenilikçi tavrını sürdürmeye devam etti. Fuar, hem Türk hem de yabancı katılımcıların oldukça ilgisini çekerken Orta Doğu, Asya, Avrupa ve Kuzey Afrika gibi birçok farklı coğrafyaya sahip yabancılara ev sahipliği yaparak Türkiye’deki yerli üretim ve iş hacminin sürdürülebilirliğine katkı sağlamayı çalıştı.

Yurtbay Şirketler Grubu, standında birçok yerli ve yabancı misafirini ağırlarken; sektörün ihtiyaçları, sürdürülebilir projeler geliştirmek, sektöre katma değer sağlamak ve ekonomiye katkı başlıkları ön plandaydı.

Orta Asya, Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Afrika gibi farklı kıtadan katılım sağlayan profesyonellerle bir araya gelen Yurtbay Şirketler Grubu çalışanları, hem yapı sektörü hem de gündemdeki başlıklarla ilgili verimli toplantılar gerçekleştirdiler. Yeni iş birlikleri, sektördeki yenilikler konuşuldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yurtbay-sirketler-grubu-yapi-fuarinda-misafirlerini-agirladi_173569.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!