Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yüzde 100 Türk Sermayeli BTM Yükselişini Sürdürüyor

Yalıtım sektöründe yüzde 100 yerli sermayeli en büyük şirket ünvanını taşıyan BTM A.Ş, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) açıkladığı listede Ege’nin en büyük 104’üncü ve İzmir’in en büyük 67’nci şirketi oldu.

yapi.com.tr
Yüzde 100 Türk Sermayeli BTM Yükselişini Sürdürüyor

Yalıtım sektöründe yüzde 100 yerli sermayeli en büyük şirket ünvanını taşıyan BTM A.Ş, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) açıkladığı listede Ege’nin en büyük 104’üncü ve İzmir’in en büyük 67’nci şirketi oldu. Türkiye’de dekoratif çatı kaplama malzemesi shingle ve su yalıtım malzemesi membranda pazar liderliğini elinde bulunduran BTM A.Ş.,  yine 'shingle'da Türkiye’deki tek üretici konumunda bulunuyor.

BTM Genel Müdürü Cem Baki Sinal, ekonomik krizin olumsuz etkilerini yeni pazarlara açılarak ortadan kaldırdıklarına dikkat çekiyor. Zengin ürün yelpazeleri sayesinde ihracatta yeni ülkelere açıldıklarını kaydeden Cem Baki Sinal, "Yalıtım sektöründe yüzde 100 Türk sermayeli en büyük firmayız, bu sağladığımız katkılar ülkemiz için çok önemli bir kazanım, bizim içinde büyük bir gurur kaynağıdır” dedi.

BTM A.Ş., ekonomi dergisi Fortune’un hazırladığı Türkiye’nin en büyük 500 şirketi araştırmasında da 2008 yılı rakamlarına göre 494’üncü sırada yer almıştı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yuzde-100-turk-sermayeli-btm-yukselisini-surduruyor_70741.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!