Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Zeytinburnu’nda 450 Milyon TL’lik Dönüşüm

KİPTAŞ, kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği Locamahal Veliefendi projesini düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; 450 milyon TL yatırımla inşa edecekleri projeleriyle ilgili bölgeye maksimum katma değer sağlamayı amaçladıklarını kaydetti.

yapi.com.tr
Zeytinburnu’nda 450 Milyon TL’lik Dönüşüm

KİPTAŞ, kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Bugüne kadar inşa ettiği 75 bin konutun ardından şirket, İstanbul Veliefendi’de 450 milyon TL yatırımla 1262 konutluk yeni bir projeye imza atıyor.

Dünya Gazetesi'nden Sibel Sancaklı'nın haberine göre, 75 bin konutun ardından hayata geçirdikleri projeyle kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlamaya devam ettiklerini ifade eden KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Böylesine değerli bir bölgeye yatırım yapmaktan, kentsel dönüşüm için örnek teşkil edecek bir projeyi daha hayata geçirmekten ve bu değerli bölgeye daha çok değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Burası ciddi anlamda potansiyeli yüksek bir lokasyon. Kentsel dönüşüm noktasında İstanbul’da, özellikle Zeytinburnu ve çevresinde gerçekleştirilecek her bir projenin önemi büyük. Sonuçta halkımıza hizmet ediyoruz, daha modern, sağlıklı, güvenilir, deprem riski öngörülerek inşa edilmiş yepyeni evler teslim ediyoruz. KİPTAŞ olarak 450 milyon TL yatırımla inşaa edeceğimiz Locamahal Veliefendi projemizle bölgeye biz de maksimum katma değer sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Metrekaresi 5.750 TL’den başlıyor

Büyüklükleri 119 metrekare ile 208 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 3 tip daire seçeneği ile metrekaresi lansmana özel 5.750 TL’den başlayan toplam 1.262 konut yer alıyor. Spor sahaları, temalı çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, Türk Hamamı, havuz, yürüyüş-koşu ve bisiklet parkurlarıyla projede zengin sosyal donatılar mevcut. Ayrıca çocuklara özel; atlama taşları, metal sazlıklar, tırmanma duvarı, kum havuzu, kaydırak, tünelli kaydırak, oyun tepeleri ve temalı oyun parklarıyla çocukların dünyasına hitap edecek ayrıca geniş alanlar sunuluyor. Projede her daireye özel tanımlanan otopark alanlarının yanı sıra 7/24 kesintisiz güvenlik hizmeti bulunuyor.

Silivri’de evi olmayan için 2 bin konutluk projeye başlıyor

Farklı yerlerdeki proje girişimlerini devam ettirdiklerini kaydeden KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım önümüzdeki ay başlayacakları projleriyle ilgili de bilgi verdi. Yıldırım, “Silivri’de evi olmayanlar için 2 bin konutluk bir kentsel dönüşüm projesi planlıyoruz. Önümüzdeki ay çalışmalarına başlayacağız” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/zeytinburnunda-450-milyon-tllik-donusum_161668.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!