Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Akçansa’da Görev Değişikliği

Türkiye’nin yapı malzemeleri şirketleri arasında yer alan Akçansa’nın Hazır Beton ve Agrega Genel Müdür Yardımcılığına Musa Keşaplı getirildi.

yapı.com.tr
Akçansa’da Görev Değişikliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Musa Keşaplı, 1 Kasım 2015 tarihi itibariyle Akçansa’nın hazır beton faaliyetlerini yürüttüğü markası Betonsa’nın Hazır Beton ve Agrega Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Keşaplı, daha önce yurt içi ve yurt dışı pazardaki mevcut konumunu güçlendirmek amacıyla yeni yatırımlarına devam eden Akçansa’nın Kuzey Marmara Çimento Bölge Satış Müdürü olarak görev alıyordu.


Çalışma hayatına 1993 yılında Samsun Makine Sanayi’de Tesis Şefi olarak başlayan Keşaplı, Demirören LPG Grup’ta Tesis Müdürü ve Yibitaş Lafarge Hazır Beton A.Ş.’de Bölge Müdürü görevlerini yürüttü. 2007 yılından itibaren sırasıyla Akçansa Hazır Beton Bölge Müdürü, Karadeniz ve Çimento Satış Bölge Müdürü ve Kuzey Marmara Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 1 Kasım 2015 tarihinden itibaren Betonsa Hazır Beton ve Agrega Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Keşaplı, evli ve bir çocuk babasıdır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akcansada-gorev-degisikligi-_138399.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!