Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

II. Sürdürülebilir İş ve Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülleri

II. Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülleri'ne yeni ekonominin örnek lider kuruluşları arasında yer aldığına inanan ve Türkiye’de diğer kuruluşlara model teşkil edecek projelerini paylaşmak isteyenler 21 Ağustos’a kadar başvurabilecek.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

II. Sürdürülebilir İş ve Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülleri II. Sürdürülebilir İş ve Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülleri
SON BAŞVURU TARİHİ 21 Ağustos 2015
DÜZENLEYEN

Sürdürülebilirlik Akademisi

WEB ADRESİ

surdurulebilirisodulleri.com/2015

+ Ajandama Ekle

Türkiye’de, iş dünyasında sürdürülebilir iş modellerinin yerleşimi, gelişimi ve yaşam şeklinin yaygınlaştırılması için global bir yaklaşımla çalışan Sürdürülebilirlik Akademisi, alanında örnek olan kurumları ve iş liderlerini bu yıl da ödüllendiriyor. Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından bu yıl ikinci kez dağıtılacak Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Liderleri Ödülleri için başvuru süreci devam ediyor.

Ödül için sürdürülebilir iş modelini benimsemiş, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayan küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler başvurabilecek. Kurumlar, 'karbon ve enerji yönetimi', 'su yönetimi', 'sosyal etki', 'sürdürülebilirlik iletişimi', 'işbirliği', 'tedarik zinciri yönetimi', 'atık yönetimi', 'çeşitlilik ve dâhil etme' ödül kategorilerinde başvurularını gerçekleştirebilecek.

Sürdürülebilir İş Ödülleri kapsamında, sürdürülebilir iş modellerinin gerek kurumlarda gerekse sektörde gelişmesi ve yaygınlaştırılmasına gönül vermiş ve bu yolda en etkili ve örnek teşkil eden adımları atmış iş liderine de 'sürdürülebilir iş lideri' ödülü verilecek. Lider seçimleri de nominasyon esası ile internet üzerinden 1 Mayıs 2015 tarihi itibarıyla başladı.  

Sürdürülebilir İş Ödülleri ve Sürdürülebilir İş Lideri Ödülleri başvuruları http://surdurulebilirisodulleri.com sitesi aracılığıyla yapılabilecek.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/ii-surdurulebilir-is-ve-surdurulebilir-is-liderleri-odulleri_132438.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!