Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Metal-Plastik 2005 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları

Metal-Plastik 2005 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları

yapi.com.tr
Metal-Plastik 2005 Endüstriyel Tasarım Yarışmaları

b>MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜNDE YENİ TASARIMLAR İMMİB' LE HAYAT BULACAK

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB), Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliği ile Türkiye’ye yeni markalar, yeni tasarımlar kazandırmak amacıyla plastik ve metal ev eşyalarına yönelik olarak bir tasarım yarışması düzenliyor.

Öğrenci ve profesyonel kategorilerinde, toplam* 6 ayrı alt dalda* düzenlenen yarışmalarda toplam *123.000 YTL* ödül verilmesi öngörülüyor. Ayrıca, ödül kazanan tasarımcılar, eserlerini yurtdışındaki fuarlarda sergileme olanağına sahip olacaklar.

Bünyesinde 20 bini aşkın ihracatçı firmayı barındıran İMMİB, yoğun rekabetin yaşandığı dünya piyasalarında, Türk ihracatçılarının güçlü bir yer edinmesini sağlamak amacıyla düzenlediği faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. Düzenlenen tasarım yarışmasıyla farklılaşma ve marka olmanın önemi bir kez daha vurgulanırken, Türk mutfak ve ev eşyaları sektörüne yepyeni tasarımların kazandırılması hedefleniyor.

Yarışmaya; Metal Mutfak Eşyaları (4’lü tencere seti, çaydanlık seti, çatal-bıçak seti) ve Plastik-Kauçuk Ev Eşyaları (elektrikli olmayan mutfak eşyası, banyo/temizlik eşyaları, bahçe mobilyası ve aksesuarları) dallarında bireysel veya grup olarak katılımda bulunulabilecek. Proje son teslim tarihi 10 Mart 2005 olan yarışma hakkında detaylı bilgi www.immib.org.tr adresinden temin edilebilecek ve sonuçlar yine aynı adreste 14 Mart 2005 tarihinde ilan edilecek.

Yarışma jürisinde dünyaca ünlü tasarımcılar, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu üyeleri, ürünleriyle Türkiye ve dünyada marka olmayı başarmış sektör kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve İMMİB yetkilileri yer alıyor.

8 Nisan 2005 tarihinde düzenlenecek ödül törenine de devletin zirvesinden önemli isimler, sektörün önde gelen temsilcileri ve dünyaca ünlü tasarımcıların katılması bekleniyor.




Yarışma Şartnamesi Ektedir

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/metal-plastik-2005-endustriyel-tasarim-yarismalari_22400.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!