• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, belediye ziyaretine çıktı ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı. »
EKODesign, 6. yılında “Sürdürülebilirliğin Boyutları” başlığı altında kavramı çevresel, ekonomik ve toplumsal boyutlarıyla ele alarak; kentten... »
Marmara Belediyeler Birliği ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle düzenlenen “Medya ve... »
'Kentsel Dönüşüm' projesi kapsamında şu ana kadar 25 ilde 124 kamu binası yıkıldı. İlk sırayı 48 binayla İstanbul aldı. »
Türkiye'nin en büyük konut üreticileri ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Turkuvaz Yayın Grubu'nun düzenlediği zirvede bir... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ'den proje alan bir şirketin yolsuzluk yaptığı iddiasına ilişkin, "Burada dolandırıcılık,... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bağdat Caddesi, Fatih ve Bağlarbaşı'nda kentsel dönüşüm ilanı veya riskli alan ilanı gibi... »
Türkiye'de geçici müteahhitlik belgesi olan 200 bin kişi olduğunu açıklayan Bakan Bayraktar, oysa 80 milyon nüfuslu Almanya'da belgeli müteahhitlik... »
Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Kentleşme Sürecinde Yer Seçiminin... »
Haberler » Gündem