• Aydın’daki Jeotermal Sondaj Projesinde 3 Km’lik Tutarsızlık
• İZODER: Sürdürülebilir Tasarruf İçin Yalıtımsız Bina Kalmamalı
• Alpargün Apartmanı Davasında, Bir Kez Daha 'Olası Kast' Suçundan Ceza
• Fener Rum Okulu’nun Deprem Dayanıklılığı Artırılacak
• 3 Yılda Tamamlanamayan Hastanenin Fiyatı 3’e Katlandı
• TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi: "Depremin Üzerinden...
• İstinat Duvarı İnşaat Sırasında Yıkıldı; Yol Çöktü
• Antalya'da Büyükşehir ve İlçe Belediyesine Çevre Kirliliği Cezası
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Toner Mimarlık Tasarım Yarışmaları
• Avrupa Öğrenci Fotoğraf Ödülü
• Biga Çiçeklidede Meydanı ve Parkı ile Yakın Çevresi Ulusal...
• Ege Mimarlık Dergisi Kapak Yarışması
• Bir Mirası Canlandırmak: Tasarım Olimpiyatları Jüri Kuruluna...
• Adana Seyhan Yeni baraj (Cemalpaşa) Mahallesi 32 Derslikli...
• Kozan 4 Derslikli Aydın Çarçabuk, Kozan 2 Derslikli Doğanalanı,...
• Hadim İlçesi 1 Adet Spor Salonu ve 1 Adet Kapalı Halı Saha Yapım İşi
• Bitlis Mutki İlçesi Meydan 112 İstasyon Binasının Dönüşüm İşi
• Kırıkhan İlçesi 24 Derslikli İlkokul Ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi
• Dekoratif Aydınlatma Yapım İşi
• Sivaslı İlçesi Evrenli Mahallesine 1 Adet Soyunma Odası,...
Onuncu Kalkınma Planı'na göre, 2014-2018 yıllarında şehirleşme, nüfus artışı, yenileme ve afetten kaynaklanan konut ihtiyacının 4,1 milyon... »
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen “Gezi’den Sonra Taksim” paneli Yapı-Endüstri... »
YAPI Dergisi’nin Ekim sayısında 3XN’in Danimarka’nın Kopenhag kentinde tasarladığı “UN City” projesine geniş yer veriliyor. Dergide Türkiye’den... »
İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, kentlerin, rant değil, tarihi ve sosyal kimlikleri ön plana çıkacak şekilde dönüşmesi gerektiğini... »
Pazar hacmi 1.3 trilyon dolara ulaşacak 'Sıfır Enerjili Binalar'ın formülleri için uluslararası platformdan uzmanlar İstanbul’da toplanıyor.... »
‘Kentsel Gelişim için Proje Yönetimi’ teması ile bu sene 5.'si gerçekleştirilen PMSummit kapsamında EMBARQ Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirilen... »
6460 Sayılı ‘Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un yürürlüğe girmesiyle avukatlar, serbest... »
Van’da yaklaşık iki yıl önce yaşanan depremden sonra evsiz kalanlar için yaptırılan konteynerlerde yaşayan deprem mağduru aileler konteynerlerden... »
Avrupa şehirlerini, büyük sorunlarını çözecek, şehir yaşamını geliştirecek ve diğer şehirlerle paylaşılabilecek cesur fikirler ortaya koymaya... »

Haberler » Gündem