• Şahintepe Halkı Hukuk Savaşını Kazandı
• Topkapı Sarayı’nın Dünyaca Ünlü Saat Koleksiyonu Gün Yüzüne Çıkıyor
• Bakan Ersoy, Türkiye'ye İade Edilen 7 Tarihi Eseri Tanıttı
• Aydın'da Çevreyi Kirleten İki Belediyeye Para Cezası Kesildi
• T-One, Global Gastroekonomi Zirvesi’nde Mutfakların Geleceğine...
• Kayseri’de Aziz George Kilisesi Turizme Kazandırılıyor
• Sur’da, 117 Tescilli Yapı Tamamlanıp Sahiplerine Teslim Edildi
• Sındırgı’daki Afet Konutları İhalesi de Pazarlık Usulü Verildi
• Gree Isı Pompaları ile Akıllı, Güvenli ve Sürdürülebilir Konfor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi
• Bitlis İli Ahlat İlçesi 3 Etap 413 Adet Konut, 1 Adet 16...
• Balıkesir İli Bigadiç Ve Sındırgı İlçeleri Köylerinde 1....
• Karabiga Kapalı Spor Salunu Yapım İşi
• İstanbul İli Tuzla Kaymakamlığı VRF Tesisatı Yenileme İşi
• Belediye Başkanlığımız tarafından 1 Adet Gençlik Merkezi...
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
Demirören Grubu, Beyoğlu'ndaki Demirören AVM'nin inşaatı sırasında çatlayan tarihi Ağa Camii'ni, 'gururla' restore ettirmeye başladı. »
Garanti Bankası'nın güncel sanat, sosyal tarih, ekonomi tarihi, mimarlık, tasarım, kent yaşamı gibi bir çok alanda etkinlik ve sergiler... »
İzmir'in Çeşme ilçesinin Alaçatı beldesi belediye başkanı Muhittin Dalgıç, beldenin simgesi olarak gördükleri yaklaşık 120 yıllık tarihi... »
İstanbul'da binalar hızla butik otele dönüştürülüyor. Mimar Seda Ünal: ''Tarihi Yarımada'daki tüm eski yapılar, 5 yıl içerisinde butik otele... »
Antakya Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce başlatılan 'Sokak Sağlıklaştırması Projesi' kapsamında yürütülen dış cephe restorasyonuyla... »
121 yıllık Sirkeci Garı, tarihinin en büyük restorasyonu için hazırlanıyor. Bina, restorasyon projeleri çizildikten sonra, koruma kurulunun... »
Osmanlı döneminde Ortadoğu ve Balkanlar'da inşa edilen, doğal afet, savaş ve diğer nedenlerle zarar görmelerine rağmen zamana direnen eserler,... »
Bitlis'in Ahlat ilçesinde bulunan, dünyanın en büyük İslam mezarlığı olarak bilinen tarihi Selçuklu Meydan Mezarlığı'nda yıkılan mezar taşları... »
Konak Belediyesi, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Philippe Rotthier Avrupa Mimarlık Ödülleri'nde Kemeraltı Abacıoğlu Hanı restorasyonu çalışmasıyla... »
Haberler » Gündem