• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Geçtiğimiz yıl sonu itibariyle faaliyetteki alışveriş merkezi sayısı 333’e, toplam kiralanabilir alan da 9.2 milyon metrekareye ulaştı.... »
TESK Genel Başkanı Palandöken, doğalgaz hizmetlerinde yüksek proje bedellerinin esnafı zorladığını belirtti. »
TESK Başkanı Palandöken, Dış pazarlara kolaylıkla açılabilmesi için mobilya sektörüne destek verilmesi gerektiğini söyledi. »
Türkiye’deki AVM sayısının 10 yılda 62’den 310’a çıktığını belirten TESK Başkanı Palandöken, perakende yasasını yabancı sermayenin engellediğini... »
2014 yılında AVM sayısının 368'e çıkacağına dikkat çeken TESK Başkanı Bendevi Palandöken, "Sıcak para yabancıları cezbettiği için şu ana... »
İş örgütleri, sendikalar ve derneklerden oluşan 16 kurum, gazetelere 'Türkiye'nin gücünü ve imajını korumak için sorumlu davranma zamanı!'... »
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun uygulamasının 2-4 yıl erteleneceğini... »
Her geçen gün sayısı artan AVM'lerin esnafın güçlenmesini engellediğini ifade eden sektör temsilcileri gerekli yasal düzenlemelerin bir... »
TESK Genel Başkanı Palandöken, 50’den az çalışanı olan, tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinin 30 Haziran 2013’ten itibaren... »
Haberler » Gayrimenkul