• Türk Müteahhitler Dünya İkinciliğini Sürdürdü
• Edirne'nin Kalbindeki 333 Yapının Restorasyonunda Sona Geliniyor
• Kamuda Ataması Yapılmayan Mimarlar için Çalışma
• Okul Arazilerinde Rant Tedirginliği
• Depremde Yıkılan Güvenç Apartmanı'na İlişkin 16 Kamu Görevlisine...
• Su Krizi Artarken Madenlere Ruhsat Yağdı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapılması kararlaştırılan ancak itirazlar nedeniyle inşaatı bir türlü başlamayan cami projesinin bu kez... »
Sivas'taki çöp depolama alanında 30 bin nüfuslu bir yerleşim yerinin elektrik enerjisini karşılayacak tesis yapılacak. »
Y kuşağının yüzde 60’ı iş yerinde kendi cihazlarını kullanıyor, yüzde 89’u 09:00-18:00 zamanlı çalışmanın verimi artırmadığını düşünüyor.... »
Trafik kazaları, dünyada ölüm sebepleri arasında sekizinci sırada yer alıyor ve yaklaşık 15 yıl içerisinde ise listede beşinci sıraya yükselmesi... »
Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle hayata geçirilecek olan Primemall SivasPark AVM, 200 milyon TL’lik yatırımla... »
Muğla Dalaman’da bulunan Devlet Su İşleri (DSİ) arazisinde toprağın, yer altı suyunun kirlenmemesi, çevre ve sağlık sorunlarına yol açmaması... »
AOÇ 1/10.000’lik Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı, Ankara 5. İdare mahkemesi tarafından oy birliğiyle iptal edilmesiyle harekete geçen Mimarlar... »
Şekerbank Perakende Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Baymak ile yaptıkları iş birliği kapsamında konut ve iş yerlerinin... »
Ankara Sanayi Odası (ASO) bünyesinde, iş hayatında yaşanan hukuki uyuşmazlıkların mahkemeye taşınmadan çözümlenmesi amacıyla ASO Tahkim,... »
Haberler » Dünyadan