Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Yeni Yılı Kutluyor

Her ayın son Salı akşamı Yapı-Endüstri Merkezi'nde EKODÜNYA Fuarı ana sponsorluğunda gerçekleştirilen EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmaları, 28 Aralık'ta "Yeşil Gelecek" tartışmasına sahne olacak. Yılın son toplantısında Fütüristler Derneği Başkanı Ufuk Tarhan, "Yeşil Gelecek" üzerine bir konuşma yapacak; yeşil geleceğe gönül vermiş

yapi.com.tr

Buluşmalar

EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Yeni Yılı Kutluyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 28 Aralık 2010 19:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi
DİĞER BİLGİLER: A: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 (Polat Kulesi Yanı) 34394 Fulya - İstanbul T: 212 266 70 70 F: 212 266 70 10
+ Ajandama Ekle

B> Yapı-Endüstri Merkezi, yeşil iş modellerinin gelişimindeki öncü rolünü sürdürüyor. 27 Nisan- 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de YAPI FUARI / TURKEYBUILD İSTANBUL ile beraber düzenlenecek EKODÜNYA Fuarı ana sponsorluğu’nda gerçekleştirilen ve ulaşım, tasarım, gelecek, finans, network ve enerji konularına eğilen “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN” toplantılarının üçüncüsü, bir yeni yıl eğlencesi eşliğinde düzenleniyor.

“Green Drinks” adı altında dünyada çeşitli şehirlerde aynı formatta yapılan etkinliklerin eşlik ettiği ve her ayın son Salı akşamı Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilen “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN – Green Drinks Buluşmaları”nın 2010 yılındaki son toplantısının teması, “Yeşil Gelecek” olacak.

M-GEN Gelecek Planlama Merkezi kurucusu ve Fütüristler Derneği Başkanı Ufuk Tarhan’ın “Yeşil Gelecek” üzerine bir konuşma yapacağı etkinlikte, yeşil geleceğe gönül vermiş misafirler de The Eva Band eşliğindeki yılbaşı partisi ile eğlenecekler.


Ufuk Tarhan Hakkında
ODTÜ Ekonomi mezunu Ufuk Tarhan, 1982-2005 arasında çoğunlukla teknoloji olmak üzere çeşitli sektörlerde üst düzey yöneticilik yaptı. 2006’da M-GEN Gelecek Planlama Merkezi’ni kuran girişimci, 2009 yılında Fütüristler Derneği Başkanı oldu. 2002 yılında, Dünya Gazetesi’nin verdiği “Bilişim Sektörünün En Başarılı İş Kadını Ödülü”nün sahibi olan Tarhan, Türkiye’nin ilk ve tek fütürist kadın konuşmacısı olarak da tanımlanabilir.

Kendi buluşu olan Tablet Seminerleri satan; gelecekçi, sürdürülebilir iş modelleri tasarlayan ve uygulayan Tarhan, “iş avatarlığı” yapan bir isim… Aktif bir sosyal medya kullanıcısı ve geniş bir takipçi kitlesine sahip bulunan blogger ve internet yazarı Tarhan’ın iki kitabı bulunuyor.

İlgilileri için Ufuk Tarhan’ın sosyal medya adresleri şöyle: Blog, Facebook, Twitter, Friendfeed, Linkedin, Foursquare.


EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN- Green Drinks: “Yeşil Gelecek”
28 Aralık 2010 Salı


19:00 – 19:30 Yeşil Gelecek
Ufuk Tarhan – Fütüristler Derneği Başkanı, M-GEN Merkezi Kurucusu
19:30 The Eva Band & Yılbaşı Partisi

Kayıt ve detaylı bilgi için: www.yemetkinlik.com/yesilgelecek


Green Drinks Hakkında

1989 yılında Londra'da başlayan Green Drinks, 60 ülkede, 700'den fazla şehirde düzenlenen, ağ oluşturma ve geliştirme amacı taşıyan aylık bir networking aktivitesidir. Kar amacı taşımayan ve kendiliğinden organize olan Green Drinks, yeşil profesyoneller, akademisyenler, sivil toplum örgütleri, çevre gönüllüleri gibi katılımcılara açık olarak çalışmalarını sürdürüyor. Green Drinks 2009 Mart ayında gerçekleştirilen ilk buluşmasıyla Türkiye'de de faaliyet göstermeye başladı.

Green Drinks İstanbul aylık olarak toplanan, yeşilin farklı tonlarının bir araya geldiği, katılımcılarının yaptıkları işler veya ilgi alanlarına göre fikir paylaştığı bir ortam niteliğinde. 2010 yılı Mart ayından itibaren bu toplantılarda yeşil yaklaşımlara duyarlı ve dalında başarılı katılımcıların kendi uzmanlık alanları ile ilgili yaptıkları konuşmalarla geliştirilen Green Drinks Istanbul, "Her Ayın Son Salı'sı" sloganı ile düzenli olarak buluşmalar gerçekleştirmeyi ve katılımcılarını arttırarak "yeşil algıyı geliştirme" yolunda katkı sağlamayı hedefliyor. “Ekodünya Yaklaşırken – Green Drinks” ile yeni bir model oluşturarak daha büyük bir kitleye erişmeyi, katılımcıların network ağını genişletmeyi ve sonucunda sürdürülebilir bir sosyal sorumluk modeli oluşturmayı amaçlıyor.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.


EKODÜNYA Fuarı Hakkında
Yapı sektörünün 34 yıldır bölgesinde – Balkanlar, BDT ülkeleri ve Rusya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika- en büyük buluşması olan YAPI FUARI/ TURKEYBUILD İstanbul, Yapı-Endüstri Merkezi’nin misyonu olan kaliteli, evrensel ve çevreye duyarlı yapılaşmayı amaçlayan en büyük etkinliği. EKODÜNYA Fuarı, çevreye duyarlı yapılaşmanın uygulanabilirliğini göstermek amacı ile, 27 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında ve Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde YAPI FUARI/ TURKEYBUILD kapsamında özel bir alanda etkinlikleri ve malzeme sergilemeleri ile yer alacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/ekodunya-yaklasirken---green-drinks-yeni-yili-kutluyor_84412.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!