Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmalarında "Yeşil Finans" Tartışılacak

Ulaşım, tasarım, gelecek, finans, network ve enerji konularına odaklanan ve her ayın son Salı akşamı gerçekleştirilen “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN – Green Drinks Buluşmaları”nın 25 Ocak 2011’deki dördüncü toplantısının konusu “Yeşil Finans” olacak.

yapi.com.tr

Buluşmalar

EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmalarında "Yeşil Finans" Tartışılacak
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 25 Ocak 2011 19:00
BİTİŞ TARİHİ: 25 Ocak 2011 20:30
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi
DİĞER BİLGİLER: A: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 Fulya - İstanbul T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10
+ Ajandama Ekle

laşım, tasarım, gelecek, finans, network ve enerji konularına odaklanan ve her ayın son Salı akşamı gerçekleştirilen “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN – Green Drinks Buluşmaları”nın 25 Ocak 2011’deki dördüncü toplantısının konusu “Yeşil Finans” olacak.

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 2005 yılından bu yana mimarlık ve yapı sektöründe ekoloji, sürdürülebilirlik, çevre dostu binalar ve uygulamalar konularında başarıyla sürdürdüğü çalışmalara eklenen en son etkinlik “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN” buluşmaları ile, 2011 yılı Nisan ayına kadar gezegenin tükenen kaynakları karşısında üretilen çözümlere yönelik tartışmalara ev sahipliği yapıyor.

27 Nisan- 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de, YAPI FUARI / TURKEYBUILD İSTANBUL ile beraber düzenlenecek EKODÜNYA Fuarı ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN” toplantılarına, “Green Drinks” adı altında dünyada çeşitli şehirlerde aynı formatta yapılan etkinlik eşlik ediyor.

Sürdürülebilirlik konusunda farklı alanlardaki duyarlı toplulukları buluşturan ve başarı hikâyeleri ile yeşil iş modellerinin tartışıldığı bir platform oluşturan “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmaları”, her ay farklı bir tema ile düzenleniyor. Buluşmaların dördüncüsü ise “Yeşil Finans” başlığı altında düzenleniyor.

Toplantının ilk konuşmacısı, KOBİ sektörüne proje yönetimi, danışmanlık, eğitim ve fon artırma konularında bilgi teknolojisi, finans yönetimi, yatırım örgütlenmesi ve potansiyel girişimci eğitimlerindeki deneyimiyle profesyonel hizmet veren Helvetia Associates’in kurucusu Paul Delahunty olacak. Delahunty’ye, Fotovoltaik Solar Enerji üretiminde bütünleştirici iş aktiviteleri kapsamında girişimci sermaye, proje geliştirme, mühendislik, danışmanlık, inşaat, finanslama, anahtar teslim solar elektrik santrali yapımı, solar enerji santralleri mülkiyeti ve operasyonu hizmetleri veren Alman güneş ernerjisi şirketi Green Enesys’in kurucu ortağı ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın eşlik edecek.

“EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN” girişimci işletmelerin, günümüzde klasik bankacılığın yanında girişimci iş gücünü ve inovasyonu destekleyen alternatif finansman mekanizmalarından ve girişim sermayesi (venture capital) ile melek yatırımcılar (angel investor) başlıklarıyla yeşil finansmandan nasıl yararlanabileceklerinin konuşulacağı bir platform olacak.

Katılımcıların da katkıda bulunabileceği “EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN - Green Drinks Buluşmaları” sohbet havasında gerçekleşecek. Dili Türkçe ve İngilizce olan toplantıda, simultane tercüme yapılmayacak.


EKODÜNYA YAKLAŞIRKEN- Green Drinks: “Yeşil Finans”
25 Ocak 2011 Salı, 19.00, Yapı-Endüstri Merkezi- Fulya

19.00 – 19.40
Yeşil Finans
Paul Delahunty – HELVETIA ASSOCIATES | Kurucu Yönetici, Bağımsız Danışman
Ahmet Yalçın – GREEN ENESYS | Kurucu Ortak, İcra Kurulu Başkanı

19.40 – 20.30 Green Drinks İstanbul

Kayıt ve detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.
Konuşmacılar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen ilerleyiniz.  >>>>>>>>

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/ekodunya-yaklasirken---green-drinks-bulusmalarinda-yesil-finans-tartisilacak_84604.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!