Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Filli Boya'dan 'Design Soul'

Filli Boya, mimarlık çatısı altında farklı disiplinlerden gelen profesyonellerin yapı sektöründeki yakın gelecek vizyonunu ortaya koymak amacıyla bir etkinlik düzenliyor. İlki bu yıl düzenlenen ve Design Soul adı verilen etkinlik, her yıl mimarları ve tasarımcıları bir araya getirmeyi hedefliyor. Organizasyonun bu yılki teması ise 'Soul of the

yapi.com.tr

Toplantılar

Filli Boya'dan 'Design Soul'
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 11 Ekim 2012 14:30
BİTİŞ TARİHİ: 11 Ekim 2012 19:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No: 12/430 Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: Filli Boya
DİĞER BİLGİLER: yemetkinlik.com/designsoul2012
+ Ajandama Ekle

br >
Kerem Erginoğlu / Erginoğlu Çalışlar Mimarlık kurucu ortağı



1966'da Zonguldak'da doğdu. İstanbul Saint Joseph Lisesi'nin ardından 1986 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nde mimarlık öğrenimine başladı. 1990 yılında bölümünden mezun oldu. 1996 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nde "Tarihi Dokuda Yeni Bina Tasarımı" üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Mesleki araştırmalar yapmak üzere 1991 yılında ABD'ye giden Erginoğlu, 1993 yılından bu yana mesleki çalışmalarını Erginoğlu Çalışlar Mimarlık Ltd. Şti. adı altında Hasan C. Çalışlar ile beraber sürdürmektedir.

Ayrıca, Bursa Uludağ Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde davetli öğretim görevliliği yapmıştır. Halen, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde proje dersleri vermektedir.

1990 yılında "Yapı Endüstri Merkezi Başarı Ödülü"ne, 1992 yılında Mimarlık Sergisi "Grafik Sunuş Başarı Ödülü”ne, 1996 yılında Ulusal Mimarlık Sergisi’nde Tuncel Evi ile "Yapı Koruma Sanatı Başarı Ödülü”ne, 2000 yılında Harp Akademileri Kapalı Yüzme Havuzu ile Ulusal Mimarlık Sergisi’nde "Yapı Dalı Başarı Ödülü"ne ve 2004 yılında AMV Genç Mimar Ödülü’ne, 2007 yılında “Berlin Türk Büyükelçiliği Kançılarya Binası” uluslararası yarışmasında 4.’lük ödülüne,  2009 yılında Tarsus Sev İlköğretim Kampüsü projesiyle, açılan davetli yarışmada 1.’lik ödülüne ve aynı projeyle 2010 yılında Ulusal Mimarlık Ödülleri’nde Proje Dalı Başarı Ödülüne, Turkcell Teknoloji Ar-Ge Binası ile 2010 Ulusal Mimarlık Ödülleri’nde “Yapı Dalı Başarı Ödülü”ne, Tuzambarı-Medina Turgul DDB ile 2010 Ulusal Mimarlık Ödülleri’nde “Yapı Dalı Koruma&Yaşatma Ödülü”ne ve aynı proje ile 2010 Dünya Mimarlık Festivali ( WAF World Architecture Festival ) “Yeni&Eski” kategorisinde birincilik ödülüne, 2011 yılında İTÜ KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri, Gazimağusa Yerleşkesi Davetli Mimari Proje Yarışması’nda  birincilik ödülüne layık görüldü.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3  |   4
ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/filli-boyadan-design-soul_92658.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!