Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Hollandalı Belediye Başkanları Dönüşümü Aktarmak Üzere İstanbul'da

Amsterdam, Rotterdam ve Lahey belediye başkanları ile, kentsel dönüşüm konusunda uzman Hollandalı mimar ve tasarımcılar, 14-18 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul’a geliyor.

yapi.com.tr

Buluşmalar

Hollandalı Belediye Başkanları Dönüşümü Aktarmak Üzere İstanbul'da
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 14 Ekim 2012
BİTİŞ TARİHİ: 18 Ekim 2012
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

DutchDFA, NETUBA, Dutch Design Desk Istanbul işbirliğinde

+ Ajandama Ekle

/p>

15 Ekim Pazartesi

Türkiye’de İş Yapmak
Hollandalı katılımcılar için Türk pazarının ve sektör oyuncularının Netuba tarafından düzenlenen tanıtımı. Program, Amsterdam, Rotterdam ve Lahey belediye başkanlarının da katıldığı temas etkinliği ve pazar ve iş gelişmeleri üzerine bir seminerden oluşmaktadır.
Zaman:  08.30 – 11.00 / Yer: Grand Hyatt

IABR / Şehir Yapımının Geleceği
Making City Istanbul sunumunun ardından kısa bir seminer verilecek, daha sonra Hollandalı
katılımcılar ve ilgili Türk şirketleri ve karar mercilerinin katıldığı öğle yemeğinde Kentsel Dönüşüm
kapsamında Hollanda-Türkiye işbirliği tartışılacaktır. DutchDFA ve IABR tarafından düzenlenen bu
etkinliğe Rotterdam Belediye Başkanı Aboutaleb de katılacaktır. Sadece davetliler katılabilir. 
Zaman: 11.00 – 14.00 /Yer: İstanbul Modern

Dutch Fashion Here & Now Türkiye Platformu
Hollanda-Türkiye platformunu desteklemek üzere Türkiye’nin ve Hollanda’nın lider kuruluşları arasında
uzun vadeli işbirlikleri  kurulması amacıyla HTNK tarafından düzenlenen ve DutchDFA tarafından
desteklenen yol haritası ve tartışma oturumu. Sadece davetliler katılabilir.
Zaman: 11.00 – 14.00 / Yer: Cezayir Restaurants

Amsterdam Indigo Elçiliği
House of Denim ve Amsterdam Belediyesi işbirliğiyle Hollanda ve Türkiye denim sektörü arasındaki  diyaloğu güçlendirmek ve inovasyon ve sürdürülebilirlik için ortak emelleri ifade etmek amacıyla düzenlenen denim sanayi uzman semineri. Bu etkinliğe Amsterdam Belediye Başkanı Van der Laan da katılacaktır. Sadece davetliler katılabilir.
Zaman:  14.00 – 16.00 / Yer: Amsterdam Gemisi

SALON/Istanbul VIP Yemeği
150 Hollandalı ve Türk davetlinin katılacağı VIP yemeği ve temas etkinliği. Katılımcılar arasında   Amsterdam Belediye Başkanı Van der Laan, Rotterdam Belediye Başkanı Aboutaleb ve Hollanda ile Türk basını olacaktır. Etkinlik, resmi  SALON/Istanbul mekanlarından biri olan Amsterdam Gemisi’nde yapılacaktır. Sadece davetliler katılabilir.
Zaman: 19.00 – 21.00 / Yer: Amsterdam Gemisi

SALON/Istanbul Partisi
300 Hollandalı ve Türk davetliye Hollanda yaratıcı endüstrileri ile Hollandalı ve Türk tasarımcıların kurduğu işbirliklerinin sonuçları  SALON/Istanbul kapsamında sunulacaktır. Hollandalı ve Türk tasarımcıların defilelerinin de sergileneceği bu etkinlik İstanbul Tasarım Bienali kapsamında gerçekleşmektedir ve Amsterdam Belediyesi ile DutchDFA tarafından desteklenmektedir.
Zaman: 21.00 – 00.00 / Yer: Amsterdam Gemisi


16 Ekim Salı

Kadıköy İş Ziyareti
Kadıköy Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili sunumdan sonra Hollanda mimarlık heyeti bir sunum yapacaktır. Ardından yerel şehir plancıları, müteahhitler ve karar vericiler ile tartışma yer alacaktır. Bu etkinlik Netuba ve DutchDFA tarafından düzenlenmektedir.
Zaman: 09.00 – 15.00 / Yer: Kadıköy - İstanbul

İstanbul Moda Turu (Deep Dives in Fashion)
Deneyim ve fikirlerin paylaşılması amacıyla sektörle bağlantılı yerlerin ziyaret edildiği tam günlük geziler ve yerel meslektaşlar, blog yazarları, müşteriler ve uzmanlarla toplantılar. Dutch Design Desk Istanbul tarafından düzenlenen ve DutchDFA tarafından desteklenen bu etkinliğin amacı yerel moda ortamını tanıma ve temas kurma fırsatını sunmaktır.
Zaman:  09.00 – 17.00 / Yer: Çeşitli

Yaratıcı Köprüler: Geleneksel Sanatlardan Yaratıcı Endüstrilere
Geleneksel sanat ve zanaatların çağdaş Hollanda ve Türk tasarımlarıyla bağlantısı konusunda bilgi paylaşımını ve Hollandalı çağdaş tasarımcılarla Türk zanaatkarların işbirliğinden doğan ürünlerin sunumunu içeren sergi ve konferans. Kültürlerarası İletişim Disiplinlerarası Sanat Derneği tarafından düzenlenmiştir ve DutchDFA tarafından desteklenmektedir.
Zaman: 09.30 – 18.00 / Yer: Bahçeşehir Üniversitesi

Şehir Tasarımı Semineri
Bu seminer esnasında bir grup belediye yetkilileri, kent plancıları, ulaşım servis sağlayıcıları ve üreticiler ile kentsel hareketlilik için tasarım çözümleri konusunda en iyi uygulamalar ve değerli içgörüler paylaşılacak. Seminerine Belediye Başkanı Aboutaleb de katılacak ve ardından bir temas etkinliği olacak. Bu program Hollanda Başkonsolosluğu, BNO ve Dutch Design Desk İstanbul işbirliği ve DutchDFA desteği ile Yard 9 tarafından düzenlenmektedir.
Zaman: 15.00 – 18.00 / Yer: SALT Galata

İş Kokteyli
Amsterdam, Rotterdam ve Den Haag şehirlerinin ev sahipliği yaptığı bu temas etkinliği Amsterdam, Rotterdam ve Den Haag şehirlerinin Belediye Başkanları’nın yanı sıra Netuba ve Türk şirketlerinin de katılımıyla Amsterdam Gemisi’nde gerçekleştirilecektir. Sadece davetliler katılabilir.
Zaman:  18.00 – 20.00 / Yer:  Amsterdam Gemisi


17 Ekim Çarşamba

İstanbul Mimari Turu (Deep Dives in Architecture)
Kentsel dönüşüm sorunları ve sosyal ve ekolojik şehir politikalarıyla ilgili bilgi kazandırmak amacıyla 4-6 kişilik katılımcı gruplarıyla çeşitli noktaların ziyaret edildiği tam günlük geziler ve müteahhitler, kuramcılar ve yerel mimarlık şirketleriyle toplantılar.
Zaman: 09.00 – 17.00 / Yer: Çeşitli

BNA İstanbul İşbirliği Atölyesi
Seçkin Hollandalı mimarlık şirketleri ve Türk hükümet temsilcilerinin ve uzmanlarının bir araya getirildiği iki günlük atölyenin birinci bölümünü teşkil eden bu etkinlik, ucuz evler ve sürdürülebilir bölgesel yapılandırma konusunda bilgi paylaşımını amaçlar. DutchDFA’nın desteğiyle Hollanda Mimari Kraliyet Enstitüsü (BNA) tarafından düzenlenmektedir. Sadece davetliler katılabilir.
Zaman: 09.00 – 17.00 / Yer: Hasköy Eski İplik Fabrikası

PechaKucha Night Istanbul: ‘Tanrım beni baştan yarat!”
Türk ve Hollandalı mimar ve tasarımcıların İstanbul’un dönüşümü konusunda fikir alış verişinde bulunacağı halka açık bir Pecha Kucha etkinliği. DutchDFA desteğiyle, Dutch Design Desk İstanbul tarafından düzenlenmektedir. Kapı açılışı 19.30 da olacaktır.
Zaman: 20.20 – 23.00 / Yer: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)

18 Ekim Perşembe

İstanbul Tasarım Turu (Deep Dives in Design)
Deneyim ve fikirlerin paylaşılması amacıyla 4-6 kişilik katılımcı gruplarıyla sektörle bağlantılı yerlerin ziyaret edildiği tam günlük geziler ve yerel meslektaşlar, blog yazarları, müşteriler ve uzmanlarla
toplantılar.  Dutch Design Desk Istanbul tarafından düzenlenen ve DutchDFA tarafından desteklenen bu etkinliğin amacı yerel moda ortamını tanıma ve temas kurma fırsatını sunmaktır.
Zaman: 09.00 – 17.00 / Yer: Çeşitli

BNA İstanbul İşbirliği Atölyesi
Seçkin Hollandalı mimarlık şirketleri ve Türk hükümet temsilcilerinin ve uzmanlarının bir araya getirildiği iki günlük atölyenin ikinci bölümünü teşkil eden bu etkinlik ucuz konut ve sürdürülebilir bölgesel yapılandırma konusunda bilgi paylaşımını amaçlar. Ayrıca bir geribildirim oturumu yapılarak, NAI Debates on Tour projesinde (14-18 Ekim tarihlerinde Ankara, Bursa ve İstanbul’da) konuşma yapan Türk ve Hollandalı konuşmacıların katılımıyla sunumlar değerlendirilecektir.
Zaman:  09.00 – 17.00 / Yer:    Hasköy Eski İplik Fabrikası

2012 İstanbul Konut Konferansı & Debates on Tour
Uzmanlar ve sektörün profesyonelleri Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’nun ile Mütekabiliyet Yasası’nın konut sektörüne etkileri konusunu Değişim/Dönüşüm başlığı altında tartışacaklardır. Ayrıca Ankara, Bursa ve İstanbul’da (14-18 Ekim) düzenlenen NAI Debates on Tour etkinlikleri değerlendirilecek ve Türk ve Hollandalı uzmanların deneyimlerine dayanarak sonuçlara varılacaktır. Bu halka açık etkinlik Yapı Endüstri Merkezi (YEM) ve NAI Hollanda Mimarlık Enstitüsü’nün ortak girişimiyle düzenlenmekte ve DutchDFA tarafından desteklenmektedir.  
Zaman: 09.00 – 17.00 / Yer: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)


Sürekli Etkinlikler için ilerleyiniz. >>>>>

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/hollandali-belediye-baskanlari-donusumu-aktarmak-uzere-istanbulda_102450.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!