Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

30 Türk Firmasından Dubai'ye Çıkarma

Bugün başlayan ve 30 Türk firmasının katıldığı Dubai’deki Cityspace Fuarı 10 Ekim’e kadar devam edecek. Türk firmaları, dev projeleri görücüye çıkarırken, Araplara büyük miktarlarda gayrimenkul satmayı hedefliyor.

yapi.com.tr
30 Türk Firmasından Dubai'ye Çıkarma

Milliyet'ten Yavuz Karaman'ın haberine göre, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai’deki Cityspace, bu yıl da Türk firmalarının akınına uğrayacak. Özellikle yabancılara gayrimenkul satışının serbest olmasıyla birlikte Türk firmalarının hedef pazarları haline Dubai, geçtiğimiz yılki yoğun katılımın ardından bu yıl daha büyük bir ilgiye sahne oluyor. Geçtiğimiz yılki fuarda gövde gösterisi yapan ve Maslak 1453 projesinden Araplar’a yaklaşık 150 milyon dolar değerinde mülk satan Ağaoğlu, diğer firmalara da ilham kaynağı oldu.

Bugün başlayan ve 30 Türk firmasının katıldığı fuar 10 Ekim’e kadar devam edecek. Dubai’nin yanı sıra diğer Körfez ülkelerinden de yatırımcıların geldiği fuara NEF iki stand ile katılırken, Ağaoğlu İnşaat da dev bir stand ile Arap yatırımcıların karşısına çıkacak. Fuarın diğer önemli katılımcıları arasında ise Dumankaya, Eroğlu, İş GYO, Egeyapı Group, Bio City  ve KLK yer alıyor. Fuarda GYODER de yer alırken, ayrıca mimarlık ofisleri ve aracı kuruluşlar da boy gösterecek.

Kitapçık dağıtacak

Türkiye’den gayrimenkul almak isteyen yabancılar yatırımcılar için İngilizce tanıtım rehberi hazırlayan GYODER, bunu Dubai’deki fuarda dağıtacak. Soru ve cevaplarıyla gayrimenkul alımını ve karşılaşılacak sorunların çözümlerinin yer aldığı rehber yabancılar için önemli bir kaynak olacak.

16 sayfalık Türkiye eki

Birleşik Arap Emirlikleri’nde yayınlanan ve tüm körfez bölgesi ülkelerinde etkili olan ünlü gazete Gulf News, 16 sayfalık Türkiye Gayrimenkul Eki yayınladı. İngilizce yayınlanan Gulf News gazetesinin Türkiye eki, Global Connection (GC) adını taşıyor. 16 sayfalık Türkiye eki GC; Seramik Tanıtım Grubu,  Ağaoğlu, Eroğlu GYO, Garanti Koza ve Soyak’ın desteği ile yayınlandı.

Türkiye eki Global Connection’u yayınlayan Gulf News, uluslararası finans çevreleri ve yatırımcılar tarafından yakından izleniyor.

Dubai’de düzenlenen CITYSCAPE Uluslararası Gayrimenkul Fuarı ve Konferansı’nın açılış gününden bir gün önce yayınlanması, Türkiye ekinin etkisini artırdı. Gulf News gazetesiyle yayımlanan ek, Türk Gayrimenkul ve İnşaat sektörüne, seçkin projelere ve şirketlere yer veriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/30-turk-firmasindan-dubaiye-cikarma_113058.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!