Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

AGT, Sektörün İlk Ar-Ge Merkezini Kurdu

Ağaç mamülleri ve orman ürünleri sektöründe yeni teknolojiler geliştiren AGT, sektörün ve Antalya’nın ilk AR-Ge merkezini, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisi bünyesinde kurdu.

yapi.com.tr
AGT, Sektörün İlk Ar-Ge Merkezini Kurdu

İnovasyona yatırım yapan ve bu doğrultuda orman ürünleri sektöründe bir ilki gerçekleştiren AGT, Antalya’daki üretim tesisi bünyesinde AGT Ar-Ge Merkezi’ni kurdu. Aynı zamanda Antalya’nın da ilk Ar-Ge Merkezi olma özelliğini taşıyan merkezde, 16 araştırmacı ve 6 teknisyenle toplam 22 profesyonel istihdam ediliyor ve ilave 3 destek personeli görev yapıyor. 415 metrekare ofis alanı ve 130 metrekare test alanıyla toplam 545 metrekarelik alana kurulan Ar-Ge Merkezi, son teknolojiyle donanmış laboratuvar ve  test alanıyla da dikkat çekiyor.

AGTAGT Ar-Ge Merkezi Ekibi

AGT Ar-Ge Merkezi, mobilya sektöründe katma değeri daha da yüksek ürünler ortaya çıkarmayı hedefliyor. Kimya ve malzeme bilimleri dalında araştırmalar yaparak mevcut ürünlerin fiyat ve performanslarını iyileştirmeyi amaçlayan merkezde, yenilikçi üretim metotları ve yeni yazılımlar geliştirilerek üretim süreçlerindeki verim arttırılacak.

AGTAGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı

Ar-Ge Merkezi ile, sektörde önemli bir alanda öncülük yaptıklarını dile getiren AGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı, “Dünya 4. Sanayi Devrimi’nin eşiğinde. Türkiye Endüstri 4.0 Platformunu’nun partner firmalarından biri olarak, inovasyona büyük önem veriyoruz. AGT Ar-Ge Merkezi ile markamızın genlerinde bulunan yenilikçilik özelliğini sistematik bir şekle dönüştürmüş olduk. Bu sayede sektörümüzde trendleri belirleyen ve kullanıcıya fayda sağlayan yepyeni ürünler ortaya çıkarmayı hedefliyor, ürün gruplarımızla sınırlı kalmayan teknolojiler üzerinde de çalıştığımızın müjdesini veriyoruz” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/agt-sektorun-ilk-ar-ge-merkezini-kurdu_152959.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!