Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

AGT'de Görev Değişimi

AGT'nin Genel Müdürlük görevine uzun yıllar Koç Holding'de ve dayanıklı tüketim sektöründe görev yapan Şirzat Subaşı getirildi.

yapi.com.tr
AGT'de Görev Değişimi

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT'de atama gerçekleşti. Son iki yıldır AGT'nin Satış ve ve Pazarlama Grup Başkanlığı'nı yürüten deneyimli isim Şirzat Subaşı, Genel Müdür olarak atandı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Şirzat Subaşı, Kabataş Lisesi’ndeki eğitiminin ardından, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünü bitirdi ve Harvard Üniversitesi’nde Tüketici Pazarlama Stratejileri üzerine eğitim aldı. Uzun yıllar Koç grubunda üst düzey yöneticilik yapan Subaşı, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Yönetim Kurulu üyeliğine devam etmekle birlikte, geçmişte Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği Başkanlığı, TOBB Ticaret Odası Konseyi Türkiye Dayanaklı Tüketim Malları Meclisi Başkanlığı, İTO Meclis Üyeliği, TÜSİAD Perakende Sektörü ve Tüketici Hakları Çalışma Grubu Üyeliği görevlerinde bulundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/agtde-gorev-degisimi_154014.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!